Pleje af tin bestik

June 1

I de fleste hjem, tin bestik stykker ophold i deres kasser eller ærmer indtil en særlig begivenhed eller en ferie. Mange mennesker undgå at bruge deres tin på grund af den forvirring, der omgiver den bedste måde at behandle den. Tin er holdbare og vil give års tjeneste med ordentlig pleje, selv i daglig brug.

Typer af tin

Tin har eksisteret siden metal lærte hvordan man kombinere uædle metaller til at danne et mere alsidigt stof, som de kunne mode i genstande som plader, kander og bestik til home service. Tin Bank bemærker at pewterers lavet bestik og andre huslige og ceremonielle elementer under og efter den romerske besættelse af Storbritannien. Tin nød enorm popularitet fra 1600-tallet indtil den industrielle Revolution gjort billigere bordservice mere tilgængelige.

Antikke tin bestik og spisestel indeholdt almindeligt en legering af tin, kobber, bly og antimon eller bismuth. Ifølge University of North Carolina, kom indtil midten af 1600-tallet tin i to kvaliteter. Tin for bestik var 96 procent tin. Det indeholdt almindeligvis en til fire procent kobber, én procent eller mindre bly og mindre end én procent bismuth. Lægge tin, udformet som skåle, kander etc., almindeligt indeholdt 60 til 70 procent tin, med et blyindhold på 30 til 40 procent. I dag tin fremstilles til amerikansk tin standard skal være på mindst 92% tin; Det må ikke indeholde nogen bly.

Normal rengøring

Blyindholdet i antikke tin bevirker at plette og slå en mørk grå. Dagens tin skæmmer sjældent og behøver normalt ikke polering. Tin bestik kræver ikke specielle rengøringsmidler. Du kan vaske det i almindelig opvaskemiddel, med én vigtig undtagelse. Brug ikke sæbe, der har citron eller andre citrus tilsætningsstoffer. For bedste resultat skyl tin og tørres med en blød bomuldsklud umiddelbart efter du vasker det.

Pletter og plette

Tin ruster ikke, men det vil plette. Bruge nogen god metal polish eller specielt forberedt tin pudse for at genoprette glans til dit bestik. Sølv polering klude er fantastisk til retouchering. Sikker naturlige rengøring tyder på en kombination af lige store mængder af salt og destilleret eddike, fortykkes med mel, til en naturlig, grøn tin rengøring og polering løsning. Gnid det på forsigtigt, så skyl og tørlæg. CNN anbefaler, at du holder dit bestik langt væk fra sure fødevarer som hollandaise sauce, tomater, citroner og andre citrus at minimere farvning og grubetæring.

Hvis dit bestik har alvorlige oxidation eller pletter, tyder University of Georgia på, at du forsigtigt anvende en pasta af rottenstone og kogt linolie med en #0000 ståluld pad til at gendanne den oprindelige finish. Blyholdig tin kræver en blanding af hvilling (kridt) og hørfrø. Gnide i én retning. Vask, skyl og tør efter rengøring. Polske hvis nødvendigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com