Pleje & Maintentance græsplæne græs

January 8

Pleje & Maintentance græsplæne græs

Din plæne er ansvarlig for meget af bremse appel af dit hjem. Et hus omgivet af en dårlig værftet er ikke ser så godt som den samme hus med en pulserende, godt manicurerede og sund bevoksning af græs indramning det. For at få din ejendom til sit fulde potentiale, du har brug at vide, hvordan man korrekt pleje og vedligeholde din plæne græsset for at holde det ser sit bedste. Ved at følge nogle enkle retningslinjer vil du være godt på vej til at blive misundt af kvarteret.

Rydde op

Græsset har brug for sollys, og noget, der kommer i vejen for solens stråler kan forårsage græsset på din plæne til at lide unødigt. Mens naturlig skygge fra træer er fint, kan rester, der konstant blokerer lys fra din plæne forårsage dit græs til at dø. Kontroller, at du holder nedfaldne blade, lemmer og andet snavs raked fra overfladen af din græsplæne til at tillade masser af solskin for at nå græsset.

Vanding vaner

Hvis du bor i et område, hvor nedbøren er noget regelmæssigt så behøver du ikke at bekymre sig meget om vanding din græsplæne. For mange andre mennesker giver moder natur ikke altid det nødvendige beløb af fugt til at holde dit græs vokser. Hvis dette er tilfældet, hvor du bor, bør så du vand din græsplæne jævnligt. Men det er vigtigt at vide hvad "jævnligt" skal betyde. Græs behøver kun omkring 1/2 tommer vand pr. uge. Vand din græsplæne i de tidlige morgentimer inden varmen i dag og vand det dybt. Få 1/2 tommer vand på græsset og derefter overlade det alene indtil den følgende uge. Let vanding eller vanding på den forkerte tidsplan kan faktisk gøre mere skade end ingen vanding overhovedet.

Slåning

Selvom du ikke måske kan lide slåning, er indstille din klinge ned lavt til at klippe græsset kortere, så du ikke behøver at gøre det så ofte en fejltagelse. Græsset er stadig sundt, kun hvis det har nogle blade areal at opretholde sig selv. Skære ud for meget kan tilskynde sygdom i din plæne og vil være en samlet skade for sin sundhed. Aldrig klippe mere end en tredjedel af klinge længde når der klippes plænen.

Ukrudt og skadedyr

Ukrudt og skadedyr er en konstant bekymring for folk, der har til at pleje og vedligeholde deres græsplæner. Men trods trangen, du bør styre fri af pesticider og herbicider, hvis det er muligt. Hvis du har ukrudt, er det sundere for din græsplæne, din familie og miljøet til at trække dem i hånden. Overseeding kan også være en mulighed for at blive tykkere dit græs og modvirke ukrudt. Hvis du beslutter at bruge herbicider, behandle problemet på steder og undgå at sprede det hele plænen. Problemer med skadedyr, vælge nontoxic løsninger såsom mælkeagtig sporerne til at slippe af japanske biller eller andre organiske pest kontrolmuligheder i stedet for at bruge skrappe kemikalier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com