Pleje til Bonsai Sago palmetræ

May 4

Bonsai sago palme producerer hverken mad stivelse sago, eller er det fra palm familie. Den tropiske plante kræver lidt vedligeholdelse, og dens ornamentale funktioner gør det en ideel bonsai for hjem eller kontor indretning eller udendørs landskabspleje. Særlig opmærksomhed til plantning, placering, vanding og beskæring sikrer at bonsai fortsat trives i indendørs eller udendørs forhold.

Karakteristika

Native til Fjernøsten, bonsai sago palme er en af de ældste levende planter. Medlem af slægten Cycas revoluta, sago palm er en kegle-bærende plante relateret til ginkgo og nåletræ træer.

Bonsai sago palme har funktionen kan skelnes af en stærk, solid oprejst trunk hvorfra luftige, flagrende blade vokser i en cirkulær mode. Nye blade vokser med jævne mellemrum på base og kronen af anlægget. Denne langsomme vækst og minimal ændring af størrelse gør sago palm en ideel bonsai-træ.

Indendørs pleje

Bonsai Sago palmer trives som indendørs container planter. Vælge en beholder, der er kun lidt større end plantens rødder. Når plantning sago palm i en container, skal du bruge jord, der dræner godt. Rødderne af anlægget bør ikke være fuldt dækket af jord.

Fordi sago palm bonsai træer kan håndtere enhver lysforhold, kan du placere din plante nær et vindue til fuld sollys eller i et område af et rum, der modtager kunstige lys. Rotere beholderen ofte så planten får selv lys. Hvis planten ikke får meget lys, skal du muligvis gøde det en gang eller to gange om året.

Ligesom alle koglepalmer, sago palms foretrækker tørre, fugtige forhold, så tilsæt vand langsomt når jorden er næsten tør. Hvis luften i dit hjem er tør, tåge blade af sago palm bonsai træ ugentligt til at give nogle fugtighed for anlægget.

En gang om året, beskære bonsai for at fjerne enhver brun eller gulfarvning bladene. Hvis bladene vokser uregerlige, forme planten ved at afskære blade med bonsai trimning sakse. Gøre cut så tæt på stammen som muligt.

Udendørs pleje

Som en udendørs landskab plante er sago palm bonsai træer meget tilpasningsdygtige. De kan overleve i temperaturer fra 15 grader F til 110 grader F. Træet kan også tilpasse sig ændringer i lysforhold, hvilket gør det en ideel træ til at plante i en spot, der får fuld sol en del af dagen og kølige skygge anden side.

Da sago palms foretrækker tørre forhold, undlade plantning i et udendørs sted, der er konstant fugtig. Vælg et veldrænet og vand først når jorden er helt tørre. Området for plantning bør have rigelig plads, da bladene af en sago palm bonsai træ kan vokse 6 fod i diameter udendørs.

Udendørs sago palms bør beskæres, når et år, at fjerne brune blade og blade med brune eller gule tips. Befrugte bonsai træer i løbet af foråret og igen i sensommeren, hvis der har været lidt sollys.

At være udendørs, kunne bonsai sago palme blive modtagelige for svamp og skadedyr såsom mealy fejl eller skalaer. Kontakt din lokale Planteskole eller Havecenter, for hjælp til at identificere problemet og henstillinger om bedste fungicid eller insekticid.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com