Pneumatisk indramning & tagsten værktøjer

August 5

Pneumatisk indramning & tagsten værktøjer

Du er ikke først til at lide en øm arm eller skoddede tommelfinger fra hamren og du er ikke den første til at tænke, at der er nødt til en hurtigere og nemmere måde at ramme væggen eller lægge en rullesten. Sure, alle gør-det-selv burde vide hvordan man svinge en hammer, men når fagfolk vil få det gjort og få det gjort hurtigt, de drive negle og fastgør skruerne med pneumatisk indramning og tagsten værktøjer.

Indramning sømpistol

Pneumatisk indramning sømpistol skyder indramning negle for at fastgøre bestyrelser under stick eller ballon indramning. Denne type af pneumatiske indramning værktøj accepterer strimler af 16d negle, typisk 1/8-inch diameter af 3 ½-inches lang og 8d negle, 113-tommer diameter 2 ½-inches lang. Søm dimensioner og belægninger varierer efter applikationer, såsom vinyl-belagt negle for nem vej ind i træ og elektro-galvaniseret negle for vejrbestandighed. Eksempler på anvendelser af dette værktøj indramning vægge, indramning spær, vedhæfter kappematerialer og bygge former.

Tagdækning sømpistol

Pneumatisk tagdækning søm pistol skud tagdækning negle, negle en bred-ledes søm kortere længde end indramning. Ligesom en indramning sømpistol accepterer tagdækning sømpistol strimler af negle. Kanonerne acceptere negle af varierende længde, der bruges til at trænge ind både tykke og tynde lag af tagmateriale.

Tagdækning skrue pistol

Pneumatisk tagdækning skrue pistol fæstner metal og glasfiber tagdækning paneler til spær og beklædningen. Denne skrue pistol accepterer strimler af tagdækning skruer, automatisk feeds skruerne til sin spids og tillader den erhvervsdrivende til at fastgøre dem. Denne type værktøj accepterer ofte mere end bare tagdækning skruer, så den kan bruges til indramning programmer så godt.

Palm sømpistol

Palm sømpistol er en single-handed pneumatisk dunkende værktøj. Denne bold-lignende objekt bruger trykluft til pund indramning og tværbjælke-bøjle negle på plads. Værktøjet er udstyret med en lille cylinder, der passer omkring et søm hovedet. Når skubbet mod en overflade, hamre en stemplet i cylinderen gentagne gange på neglen, kører det ind i overfladen.

Akku pneumatisk indramning & tagdækning værktøjer

Akku pneumatisk indramning og tagsten værktøjer omfatter cordless indramning negle kanoner og Akku tagdækning søm kanoner. Disse kanoner fungere som deres trådede modstykker men levere pneumatisk kraft gennem en brændselscelle og elektriske batteri. Batteriet sender et chok at brændselscellen, som på Skift antænder pneumatisk kraft, der driver negle fra en indlæst strip. Disse værktøjer giver mulighed for bygherrer til at få adgang til svært eller stramme mellemrum uden at være bundet til air slanger eller forlængerledninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com