Poleret marmor gulv sikkerhed

March 28

Polerede marmorgulve kan tilføje et strejf af klasse til en forstuen eller lobby, men de kan også skabe en risiko for fodgængere, der skal gå på tværs af dem. Poleret marmor har et naturligt glat overflade, der fører til at glide, så hvis du ønsker den luksuriøse look af marmor gulve, bør du også opgradere din sikkerhedsforanstaltninger.

Poleret marmor

Ligesom de fleste sorter af sten har upoleret marmor ikke en jævn og glat overflade. Cut marmor, der ikke er blevet poleret har en ru fornemmelse med riller og høje punkter. På grund af den ujævne overflade men kan upoleret marmor være svært at gå på, hvilket gør poleret marmor go-til for mange indendørs gulvarealer. I modsætning til upoleret marmor har poleret marmor en flad, skinnende overflade, der vises næsten som det er glaseret.

Anti-slip behandlinger

Når du har en poleret marmor gulv installeret i en forstuen eller lobbyen, kan du hjælpe sikre sikkerheden ved at have en skridsikker marmor gulve behandling tilføjet til gulvbelægning. Nogle poleret kugler er fremstillet med denne type af skridsikkerhed allerede på plads, men mange er ikke. De fleste installationsprogrammer, kan dog tilføje skridsikkerhed til toppen af gulvbelægning overflade som gulvet er installeret. Denne behandling skaber usynlige lommer i gulvet, der fungerer som sug for at forhindre udskridning.

Belægning poleret marmor

Hvis en poleret marmor gulv er allerede installeret og du ikke ønsker at ansætte en professionel til at tilføje en skridsikker behandling på gulvet, som anbefales i kommercielle rum som kontorbygninger, kan du selv pels poleret marmor. Meget som de syrer, der anvendes til at pletten beton, etch anti-slip behandlinger for marmor i gulvets overflade, at skabe små lommer som dem, der oprettes med professionelle belægning. Behandlingerne, der generelt kommer med en neutraliserende middel, der ophører med ætsning processen på gulvet.

Midlertidig belægninger

Hvis du ikke ønsker at etch en poleret marmor gulv til at gøre det mere skridsikker overflade, kan du bruge ubestandigt sikkerhedsløsninger så godt. Da poleret marmor bliver mere glatte når de er våde, sætte ned løbere for folk at gå på i dårligt vejr kan hjælpe med at forhindre glider med ingen ændring til gulvets overflade. Hvis du bruger løbere eller tæpper som en vandresti på tværs af en poleret marmor gulv, Sørg for løbere eller tæpper har gummi bunde, som vil forblive på plads mere effektivt end en uforet tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com