Polstring vand Pletfjerning

March 16

Det er dagen efter en fest, og du bemærker, at nogen spildt vand på din sofa. Stedet har tørret, men en vand bejdse forbliver. Hvis du handler hurtigt, kan du fjerne vand pletter fra polstring. Tricket er at vådt stoffet igen, men så tør det selv.

Våd de farvede område

Det kan synes intuitivt, men våde det berørte område. Selvom vand forårsaget pletten i første omgang, pletten ikke er lavet af vand. Det er lavet af urenheder efterladt efter vandet fordampet. Befugtning område med rene, destilleret vand vil løsne urenheder.

Dække med et tykt papir håndklæde

Placere et tykt papir håndklæde eller en stak tynde dem på de farvede område. Lægge pres på håndklædet, så det absorberer vand og urenheder, der forårsagede pletten.

Fremskynde processen

Sætte en hår tørretumbler på de kølige omgivelser og slag i luften over et stykke køkkenrulle. Dermed vil hjælpe håndklædet, absorbere vandet hurtigere. Du bør bemærke spor af pletten på et stykke køkkenrulle. Gentag denne proces så mange gange som nødvendigt at fjerne pletten fra polstring.

Tips

Passe på ikke for at mætte over de farvede område med vand. Undgå fristelsen til at skrubbe de farvede område, som derved kan beskadiges af stof.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com