Polyethylen Gas rørsystem materialer

February 15

Polyethylen er en plast, der anvendes til fremstilling af en række industrielt udstyr stykker til opførelse og langsigtede strukturelle vedligeholdelse. Det bruges i gas brændstof linjer til at oprette de primære bolig rør hvorigennem gassen er kanaliseret, gør det muligt at nå apparater rundt i hjemmet uden at skabe behov for omfattende ombygninger eller ekstra arbejde.

Definition

Polyethylen bruges til at oprette gas rør er kendt som høj tæthed polyethylen (HDPE). Høj densitet del er vigtig, fordi naturgassen skal kanaliseres gennem et utroligt sikkert system, der forhindrer muligheden for brandfare forårsaget af lækager. HDPE er en af de få materialer (sammen med visse typer af kobberrør) kvalificeret til at opretholde naturgas og lignende materialer. Det er tilgængelig i størrelser, der svarer til 1/2-inch og 3/4-inch rør fremstillet af andre materialer.

Fordele

Polyethylen er en plast materiale, og har langt større fleksibilitet end andre typer af gasledninger. Du kan installere det i ældre huse mere hurtigt og dirigere det lettere end andre materialer. Det er også - og slid-korrosionsbestandige, hvilket gør den ideel til underjordiske applikationer samt. Dens plast natur også holder polyethylen let og nem at transportere for store projekter.

Problemer

HDPE gas linjerne bruges i de fleste (ca 90 procent) af nordamerikanske bolig naturgas konstruktion. Men de er ikke designet til alle gas. Undertiden HDPE kan ikke bruges, fordi metal gasledninger i overensstemmelse med mere præcist til visse projekter, der allerede bruger metal rør, eller HDPE kommer ikke i de tilgængelige størrelser for korrekt installation.

Overvejelser

HDPE rør skal være installeret og tilsluttet korrekt til at arbejde. Lokale bygningsreglementer tendens til at kræve certificering og uddannelse for HDPE ud over certificering for beskæftiger sig med naturgas. HDPE kan udstyres med enten varme-smeltet eller mekaniske fittings. Med varme fusion der er en risiko for smeltning og svækket røret, mens mekaniske fusion giver mulighed for utætheder og forskydning, så begge metoder kræver uddannelse og forsigtig application.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com