Polygonum Cuspidatum rod sikkerhed

September 2

Mange planter er værdsat for deres medicinske anvendelser som alternativer til syntetiske kemiske medikamenter. Men blot fordi en plante er lægemidler betyder ikke, at det muligvis ikke være farlige så godt. Hvis taget forkert, effektiviteten af plantelægemidler kan mindskes, og medicinen kan undertiden også være skadeligt. Polygonum cuspidatum er ingen undtagelse; dets rødder høstes til brug i antioxidant kosttilskud. Ved at udøve korrekte sikkerhedsforanstaltninger, kan du høste alle fordelene ved disse rødder og undgå nogen af de potentielle risici.

Polygonum Cuspidatum rod

Resveratrol er en naturlig sammensat findes i druer, rødvin, lilla druesaft, jordnødder og nogle bær og er kendt som en kraftig antioxidant med en lang liste af andre sundhedsmæssige fordele. Resveratrol supplements sælges i pilleform undertiden indeholder ekstrakter fra røde druer, vin og rød, men mere almindeligt, rødderne af Polygonum cuspidatum anlæg (også kaldet Hu Zhang, kojo-kon eller Japansk Pileurt) høstes for at gøre resveratrol supplements. De tørrede rødder og stilke af disse anlæg har længtes været brugt i kinesisk medicin som en kredsløbssygdomme tonic, men for nylig, forskere er begyndt at opdage dets mange bekæmpelse af kræft og hjerte-kar-ydelser samt.

At tage Polygonum Cuspidatum

Som er tilfældet med alle lægemidler, er den bedste og nemmeste måde at sørge for, at du tager Polygonum cuspidatum rod sikkert altid følge brugsanvisningen dosering præcis. Læs producentens etiket omhyggeligt--især dosering beløb og advarsler--før købe nogen resveratrol kosttilskud der indeholder ekstrakter af Polygonum cuspidatum. Hvis du er i tvivl om at tage supplementet, eller hvis du har et problem, der ikke behandles af produktsikkerhed mærkning, kontakte en læge forud for at tage nogen af tillægget.

Forholdsregler

Polygonum cuspidatum rod kosttilskud bør generelt ikke tages af gravide kvinder eller ammende mødre, især hvis kosttilskud indeholder også eventuelle røde vin ekstrakter. For gravide kvinder og ammende mødre, der stadig ønsker at høste antioxidant fordele af resveratrol, er rød druesaft et sikrere alternativ end resveratrol kosttilskud indeholdende Polygonum cuspidatum og rød vin ekstrakter. Kvinder med en historie af bryst, æggestokke og livmoder kræft bør også undgå at tage resveratrol supplements.

Lægemiddelinteraktioner

En anden vigtig forholdsregel for at tage resveratrol sikkert er at undgå medicin med hvilke resveratrol supplements kan faretruende interagere. Folk at tage antikoagulerende medicin, såsom warfarin (Coumadin); trombocythæmmende medicin, såsom clopidogrel (Plavix) og dipyridamol (Persantine); og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), herunder aspirin og ibuprofen, bør undgå at tage resveratrol supplements. Lægeligt forskellige grunde, nogen tager reduktasehæmmere (atorvastatin, lovastatin og simvastatin), calcium kanal antagonister (Felodipin, nicardipin, nifedipin, nisoldipine, nitrendipine, nimodipin og verapamil), antiarytmika (amiodaron), HIV-proteasehæmmere (saquinivir), bør immunsuppressiva (ciclosporin og tacrolimus), antihistaminer (terfenadin), benzodiazepiner (midazolam og triazolam) og lægemidler, der anvendes til behandling af erektil dysfunktion (sildenafil) også undgå at tage resveratrol supplements.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com