Pool Deck Møbler & Design

September 28

Pool Deck Møbler & Design

En swimmingpool er stor, men har en udendørs oase hvor du kan virkelig slappe af er det næste niveau af luksus. At skabe denne oase betyder apteringen din pool dæk med møbler til at gøre det et sted, hvor du kan tilbringe dagen med komfortabelt. Ansætte en professionel designer er en mulighed, kan du designe din egen udendørs plads til at spare penge.

Udkast til din ideelle Plan

Sidde ved din pool med en notesblok og pen, og Forestil dig, hvad din ideelle dæk vil ligne. Ville det være en frodig tropisk område byder lounges, fluffy puder, borde, stole og hængekøjer? Det ville måske være mere minimalistisk, med et overskueligt udseende og et par stykker af møbler. Beslutte, om du ønsker en helt solrigt eller skyggefulde pooldækket, eller en blanding af to. Skrive ned præcis hvordan du vil designe din pool dæk hvis prisen ikke var en overvejelse hjælper dig med at beslutte, hvad design retning at arbejde hen imod. Skrive ned alle temaer du bemærke emerging fra ønskelisten, da dette kan gøre din endelige handel lettere ved at kigge efter stykker, der passer ind i det overordnede tema.

Gøre det realistisk

Tegning inspiration fra din ultimative pool dæksareal, Begynd at lave en plan, der er rimelige, baseret på dit budget. Tegne en skitse af din poolområde, der omfatter swimmingpool, selv, åbne dæksplads og løv. Gøre skitse til at skalere så du ved hvor meget plads du har til at arbejde med. Tilføje i dine mest ønskede funktioner, om en picnicbord med indbygget paraply og stole, udendørs bar eller en gruppering af chaiselonger. Husk på hvor mange mennesker vil typisk bruge swimmingpoolen. Du vil nok siddepladser, ikke kun for din familie, men også plads til et par gæster. Din skitse vil fortælle dig hvad du skal købe til din pool dæk og hvor meget plads du har, så bringe det med dig, når shopping.

Shop for møbler

Ser i butikkerne og online til stykker til at fuldføre din pool deck design plan. Husk dit tema som du shop, og kontrollere, hvis store grupper sine møbler af temaer til at gøre shopping lettere. Køb materialer, som supplerer hinanden, som tørner farver kan hurtigt mar en ellers smukke pooldækket look. Nogle butikker sælger koordineret dæk sæt. Først og fremmest vælge dæk møbler, der er robust og vejrfast--du ønsker stykker til sidste gennem både solrigt vejr og blæsende uvejr ens. Afprøve møblet af raslende det, siddende eller liggende på det og inspicere sin konstruktion.

Fuldføre dit Design ser

Shop for accent stykker, der hjælpe med at oprette din ønskede oasis. Hvis din foretrukne tema er tropisk, for eksempel tilføje i en smukt blomstret paraply eller puder med en tropisk tema. Være på vagt om at gå overbord, som mindre er ofte mere med lyse mønstre. I stedet, søge efter supplerende design features, såsom chaise lounge puder i en dækkende farve og puder med en fed mønster. Ligesom møblet, selv, accent materialer skal være robust og lavet til udendørs brug. Ved hjælp af stol puder ikke lavet til udendørs brug, for eksempel, kan hurtigt føre til mugne, flosser materiale.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com