Pool hus Design Idéer

January 2

En gårdhave og pool house kan omdanne en eftermiddag ved swimmingpoolen i en spa-lignende retreat. Tænke matcher din egen karakter og stil, når du udformer en poolhus.

Beliggenhed

Når du opbygger din poolhus fra jorden, overveje hvor langt væk fra dit hjem poolhus vil være. Det kan være, at dette er en tilføjelse til et parcelhus garage eller sæt fra alt mellem et træ-foret grove. Sin nærhed til dit hjem afgør meget af design. For pool huse tæt knyttet til de vigtigste struktur, skal du matche tag og overordnede design. For et poolhus, angive yderligere væk, kan du beslutte at oprette en helt anden mening, måske en asiatisk tema med en Zen-have til at give dig en sand oase.

Funktioner

Du kan vedhæfte et lysthus til poolhus eller har et udendørs madlavning område lige uden for dørene. Store vinduer og skydedøre glasdøre hjælpe med at give en poolhus en udendørs føler samtidig give et pusterum fra varmen og storme.

Et badeværelse i pool huset tilføjer bekvemmelighed og holder dit vigtigste hjem rent fra pool vandpytter.

Design

Ydersiden af din poolhus afspejler ofte den samme farveskema som dit hjem. Indeni, holde tingene åbne og lyse. En cabana med kurvemøbler med vægt på komfort er et traditionelt udseende. Du kan få mere kreative ved at bruge nogle af dine interesser som et tema. Nogle ideer: gamle surfbrætter og surf plakater; antikke fiskenet og glas bøjer; og messing skib komponenter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com