Pool kemi chok klor Vs. ikke-chlor

July 18

Pool kemi chok klor Vs. ikke-chlor

Der er en masse arbejde, der går til at holde vandet klart og sikkert i en swimmingpool. Klor ansøgning, ordentlig filter brug og skimming for snavs er blot nogle af de opgaver, der skal udføres på en regelmæssig basis. Chokerende poolen hver par uger er en anden vigtig del af at opretholde poolen og du kan spørge om det er bedre at bruge en klor eller en ikke-chlor chok metode. Mens begge metoder arbejde, er der nogle forskelle til at overveje.

Funktion

Både klor og ikke-chlor chok behandlinger er designet til at ødelægge organiske stof og ammoniak forbindelser fundet i svømmebassiner og spabade. Disse forbindelser er indført af svømmere urin, spyt og sved. Alger, træ debris og vindblæste støv også forurene vandet. Både pool chokerende metoder øge mængden af frie klor i en pulje til at hjælpe med at ødelægge disse forbindelser.

Metode til handling

Når føjet til en swimming pool, danner klor hypochlorsyrling, som oxiderer alle eksisterende ammoniak. Store mængder af klor skal tilføjes under et chok, fordi det tager 7,6 dele af klor til at oxidere én del af ammoniak. Til beskidte pools, kan op til 25 dele af klor være behov for kloakering. Ikke-klor chok behandlinger også ødelægge organiske forureninger og ammoniak, men i stedet for at dræbe eller desinficering hele poolen, de kontrollere niveauet af organiske stoffer og klor og sørg for, at klor kan ordentligt rense på sin egen. Ikke-klor behandlinger ikke blege eller efterlade rester på vinyl liner eller badetøj, heller ikke føjer de overskydende calcium til det vand, der kan forårsage aflejringer på swimmingpools.

Svømning tidslinje

Både klor og ikke-chlor chok behandlinger generelt tillader svømning inden for 15 minutter af programmet. Hvis en stor mængde af klor er tilføjet under et chok, men kan det tage flere dage for klor til at falde til et sikkert niveau for svømning. Hvis for meget ikke-chlor chok er tilføjet, er ingen ekstra venter nødvendige.

Brugervenlighed

Fastsættelsen af klor vil det tage at chok en swimmingpool kan være kompliceret og kræver beregninger af mængder af frie klor tilgængelige. Ikke-klor chok kemikalier generelt er tilføjet med en ensartet sats på 1 pund pr. 9,246 gallon vand pr uge og kræver mindre beregning.

Pålidelighed

Begge behandlinger, når de anvendes korrekt, er lige så pålidelig i at forbedre kvaliteten af en swimmingpool. Men, tilføjer for meget eller for lidt klor er et fælles problem, der opstår. Hvis lidt klor er tilføjet, kan det føre til brændende øjne og hudirritation. Ethvert beløb af ikke-chlor chok, der er føjet til puljen vil generelt forbedre sin tilstand. De forhindrer dannelsen af kloraminer, som forårsager øjen- og hudirritation. De forårsager også ikke overskyet, kedelig vandet der lugter kraftigt af klor.

Opbevaring sikkerhed

Klor chok kemikalier kan være farlige at opbevare som de er brandfarligt og kan frigive chlorgas. Ikke-klor chok behandlinger er ikke-brændbare og frigive ikke disse gasser. De vil ikke brænde huden når håndteres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com