Pool patron Filter rengøring værktøjer

July 26

Pool cartridge rengøring er en let opgave, især når du bruger de rette værktøjer. Der er flere forskellige værktøjer, der kan bruges til at gøre pool cartridge rengøring lettere og mere effektiv. Disse værktøjer kan findes på noget swimmingpoolen levering butik og i mange forsyning hjem butikker.

Slange

Det vigtigste værktøj, der er nødvendige til at rense patronen stil pool filtre er en slange. Slangen skal være lang nok til at nå frem til en asfalteret område af værftet at forhindre græs fra tilstopning filteret, som vandet sprøjtes. Brug en slange dyse, der tilbyder en flad spray. Brug ikke en trykisoleret spray, da dette kan beskadige folderne i filteret.

Smøring

Pool pumpe, selv muligvis smøring omkring sæl, omslutter filteret. Smøre dette område gør det meget lettere at fjerne og installere filteret og vil også hjælpe med at forhindre stykker fra ruster sammen. Enhver form for cylindersmøring vil arbejde. Men fedt stil smøring metoder vil vare længere end spray smøremidler

Rengøring Wand

Der er nogle slange dyser solgt specielt til rensning af filter. Denne form for dysen leveres med riller til at passe mellem læg af filteret. Denne form for dyse skærer ned på rengøring tid og også gør muligt for vandet at få inde i filteret for en grundig rengøring af hele filteret.

Automatisk rengøring systemer

Dette rensesystem holder filteret på plads og roterer det som det sprøjter vand automatisk mellem filterlagene. Dette eliminerer behovet for manuel rengøring af filter og også skærer ned på rengøring tid. Hvis du nødt til at rydde din pool filter ofte, er en automatiseret system en god investering.

Rengøringsmidler

En anden værktøj at kan bruges med patron filter rengøring er ekstra rengøringsmidler til at fjerne al fedt og usynlige bygge op i filterlagene. En opløsning af trinatriumphosphat blandet med vand er effektiv til rengøring af olie og fedt fra patron filtre. Kommercielle patron renere kan også bruges og er solgt på de fleste pool levering butikker. En løsning af saltsyre og vand kan bruges til at dræbe alger og andre levende forureninger bor inde i filteret.

Tænger

Det kan være nødvendigt at have Tang på hånden til patron rengøring. Hvis pool pumpe har rustent sammen eller hvis ventiler på pumpen er svære at slå, kan derefter tænger bruges til at lirke stykker fra hinanden eller at åbne ventilerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com