Pool værelse ideer

May 27

Pool værelse ideer

Pool er en klassisk, underholdende sociale spil, der kræver fremragende koordination og en stærk forståelse af geometri. På et enkelt billardbord kan du spille en række spil, herunder 8-ball, 9-ball, skåret halsen og straight pool. Spar penge på at gå til bar og tid på venter en åben tabel ved at oprette din egen pool værelse i dit hus.

Farver

Lad poolbordet sæt farver til din pool værelse. ECHO rød eller grøn af klud på poolbord med farvet glas ovenfor tabel belysning, matchende gardiner, polstring og trim på væggen. Match træets årer på tabellen med træ barstole og borde til drinks. Skiftevis, bruge klart Lucite stole til siddepladser uden at skabe en overfyldt føler i rummet. Bruge en neutral farvebaggrund, krikand eller fløde, til at indstille baggrund for hele rummet.

Moderne belysning

Pulje værelser har traditionelt barroom indretning med tunge hængende lys over billardbordet og andre lamper eller sconces udfylde. Hvis der er plads på en præmie, eller hvis du har en mere moderne æstetisk, overveje at bruge en mere moderne belysning setup. Sætte i banen eller kan belysning over tabellen for at give opgave belysning. Udfyld rummet med forsænket lys accent belysning og belysning. Tilføj et par sconces eller små vedhæng lys i nærheden af hjørnerne som accenter, hvis du ønsker at give en humørsyg touch til rummet uden fortrængning op i rummet.

Open Design

Hvis du kan lide at smide parter, åbne din billardrum til resten af huset at tillade folk at komme og gå frit og gnidningsløst. Banke ud en del af væggen for at forstørre døren ind i en bred og åben indgang eller installere en skydedør, der trækker ind i muren for at gøre rummet føler mere indbydende. Placer en slående kunst arbejde, såsom en farverig plakat, direkte overfor døren til trækker øjet ind i stuen og gør det føles mere indbydende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com