Populære badeværelse farver

February 7

Populære badeværelse farver

Når du vælger en maling farve til væggene i dit badeværelse, skal du undgå nogle almindelige udsmykning faldgruber ved at analysere dit badeværelse fordele og ulemper. Om dit badeværelse er lille med ingen windows eller rummelige med masser af naturligt lys, vil afgøre de bedste maling farver for dette private rum. Den generelle regel for badeværelse farve, ifølge BathroomPaintColors.com, er at vælge lysere farver til at holde værelsesprisen ser stor, fordi badeværelser er blandt de mindste rum i huset og mørke farver på væggen kan lukke op at rummet hurtigt.

Gul

Vælg gul til badeværelser, der har masser af naturligt lys. Med en creme-baseret gul maling på væggene, rummet vil føles varm og indbydende, især når de sammenholdes med de kolde porcelæn og flise af vasken, toilet og bruser eller karbad. Gul er også en glad farve, ifølge maling kvalitet Institute, og kan øge dit humør – lige højre, når du får klar til dagen. Styre fri af gul maling nuancer, der har en grøn eller orange base, især når badeværelset er oplyst med kunstig lys; resultatet vil være vægge, der giver off en sygelig nuance.

Brown

Rig og indbydende, brun kan supplere en mere moderne badeværelse, især en, der bruger naturligt udseende fliser eller sten til bruser, gulv og counter. Undgå mørk chokolade nuancer, som de kan gøre badeværelset ser dystert. I stedet vælge solid tan, beige, russet og selv rust-baserede farver til at bringe den naturlige skønhed af elementerne, badeværelse. Brown er også en neutral farve og lader andre accent farver som grøn, rød eller pink, virkelig pop, når det er sed som en del af et komplet badeværelse farveskema.

Lyseblå

Badeværelset er for mange, et sted at slappe af i karbad eller brusebad efter en lang dag, eller dekomprimere ved at fjerne makeup og andre forskellige skønhed rutiner. Maling kvalitet Institute Web site noter det blå er beroligende at den menneskelige psyke, især lysere nuancer som himmelblå eller pastel blå. Nuancer, der fremkalder vand er også gode valg til badeværelset-ser til en ocean blå eller tropical turkis hen til forøge den positive association med vand og renlighed. Undgå enhver blå maling, der er for mørke eller grå-baseret, som det vil gøre badeværelse plads føler kolde og unwelcoming i stedet for rummelige og afslappende. Mørk blå maling, såsom navy, kan hurtigt forvandle et badeværelse i en hule, at give brugerne følelsen af dank, trange kvartaler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com