Populære Florida værftet planter

March 22

Orkaner udrydde træer og fratage hække af deres blade. Planter er pakket ind mod vinteren chill. Jorden er sandet. Luften er salt. Velkommen til udfordringerne i at skabe en vellykket Florida landskab. Temperaturer i alle fire Florida plantning zoner varierer. Men med det samlede tropiske klima, ryk af regn, der falder i et par minutter hver dag i de fleste sæsoner, konstant sol og timet kunstvanding tilgængelige for boliger, plantning af en frodige, vildt farverige garden er opnåeligt. Centrale er at bruge træer, planter og blomster, der er hjemmehørende i staten.

Native Florida træer

Næsten halvdelen af alle træer findes i Amerika er hjemmehørende i Florida. Ved hjælp af indfødte i Florida værfter næsten garanterer succesfulde vækst. Skadedyr er også mindre hyppige i indfødte træer. Palmer er den hyppigst anvendte af træer med høje royal og kål palms vokser til højder på op til 100 fod. Dronning palms bruges i grupper på tre i mange værfter, giver en dekorativ jorden scape. Amerikansk kristtorn og skyhøje bald cypress, sorte oliven, live oak og gumbo limbo er yderligere indfødte træer, der vokser med succes i Florida zoner.

Indfødte buske

Buske er afgørende for Florida landskaber og værfter, da de giver privatliv mellem tætliggende hjem. Adams nålen har en hvid blomst, der blomstrer om sommeren; østlige coralbean afgiver røde frø i efteråret; coonties har orange frø for vinteren; og American beauty bush lilla blomster blomstre i foråret. Den røde firebush blomstrer året rundt. Hvis du har kæledyr, der vandrer i gården, holde sig væk fra Lantana busk som spise vil det gøre dyr syge.

Native blomstrende vinstokke

Vinstokke er populære i Florida, som hegn dekoration eller kravle langs siden af et hus. Carolina gul Jessamine giver off en gul blomst i foråret, mens den sydlige honeysuckle rød blomst blomstrer i sommermånederne. Den lyse orange blomst af trompet slyngplante er til stede i foråret og sommeren og tilføjer strålende farver til alle værftet. Alle vokser i den sandede jord findes i de fleste af staten og kræver lidt vedligeholdelse end trimning.

Native blomster

Florida er en tilstand af ekstremer. Dens høje sommervarmen, lejlighedsvis vinter fryser, høj luftfugtighed og jord, der består hovedsagelig af sand er en udfordring til vækst af selv de mest hårdføre blomster. På en positiv note er blomsterne normalt af en dramatisk fed farve, typiske for tropiske klimaer. Canna lilje er en staude, der blomstrer dyb orange og lyse gule blomster, mens crinum lily viser mørke lyserøde blomstrer med hvide striber. Den levende rød solhat er tolerant over for dyb skygge eller delvis sol, hvilket gør den ideel til bunddække under træer.

Beskyttede planter

Florida hjemmehørende vilde planter er beskyttet fra fjernelse af statens plante beskyttelse lov. Havet havre og havet druer, som forhindrer erosion, er især nyttige i områder kantning Atlanterhavet og Mexicanske Golf. Det er ulovligt at fjerne disse indfødte engang plantede i værfter eller langs grænserne af offentlig ejendom.

Invasive planter

Indbydende for at plante vækst af mange typer, har Florida haft til at indlede en invasiv plante liste og gøre plantning af flere arter ulovlig. Orkaner figur også i betragtning af at vælge din værftet planter, buske og træer som ficus udrydde nemt i kraftig vind. Brasilianske peber og melaleuca træer er blandt over 100 illegale kendt som "skadelige ukrudt." Den invasive kudzu vil overhale en gård, træer og buske, og selv strejfer under jorden i dens spredning af hurtig overtagelse af en ejendom.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com