Populære fordøren maling farver

October 23

Populære fordøren maling farver

Farven på din hjemmets hoveddør tilføjer så meget effekt som landskabsarkitektoniske gør til sin bremse appel. Lyse, levende farver trække øjet på forsiden af huset, fremhæve blomstrende buske eller arkitektoniske detaljer, mens farver, der forbedrer den udvendige maling blend foran døren ind i huset uden problemer. Hvilken farve du vælger også afhænger af den arkitektoniske stil af huset, så holde det i tankerne, når du køber maling.

Rød/Orange

En rød/orange maling farve er et populært valg til at supplere neutral udvendige maling. Hvis du har taupe eller beige vægge, tillader en rød/orange farve dig at have en pop af farve på udvendigt uden at gå overbord. For at forbedre malingen farve, vælge landskabspleje nær veranda eller terrasse som har rød, gul eller orange blomster, som vil fremvise farven på døren og forbedre hele værftet. Ifølge House Beautiful er en populær nuance af rød/orange marokkanske rød, som svarer til farven på paprika. For at forbedre det overordnede udseende af døren, skal du anvende et lag klar lak over farven til at tilføje glans.

Grå/stål

Hvis du har en kolonial eller ranch stil hjem, der er overvejende hvid, forbedrer en stål-grå dør maling det overordnede udseende uden at forringe stilen af hjemmet. Hvis du ønsker at være fed, skal du vælge en grå maling, der har lilla eller brune undertoner, som rosin. Ifølge DIY-HQ, vælge en kontrastfarve maling farve til din dør er altid egnet. Selv hvis du bruger en meget subtile grå eller stål farve---så længe det er lysere eller mørkere end din udvendige maling---vil det skabe en palet, der er behagelig for øjet. Udligne den hvide og grå udvendig maling af plantning pulserende buskads eller blomster i forhaven.

Hvid

For nogle er hvid maj synes alt for almindeligt, men det er et populært valg, når du beslutter at male huset med fed eller levende farver. Hvis du har sidespor i grå, brun eller gul, tilbyder en hvid dør en traditionel og ren kontrast til resten af malingen. Hvis dit hjem har forskellige farve trim eller nuancer, vil tilføjer en hvid døren til huset holde det vises for travlt. Desuden, hvis du foretrækker en enkel, moderne look, hvid er et ideelt valg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com