Porcelæn skærende værktøjer

December 5

Porcelæn er ligesom keramik, bortset fra at porcelæn spreder vand bedre end keramik. Der er to hovedtyper af porcelæn: den grundlæggende porcelæn og glaseret porcelæn. Du kan bruge begge typer for indendørs gulvbelægning og udendørs gulvbelægning. Porcelæn fungerer bedre som en ekstern gulvbelægning end den keramiske gulve er på grund af vand-spreder kapaciteter. Porcelæn kræver også forskellige typer af skærende værktøjer til at skære porcelæn materiale ordentligt uden at beskadige den.

Anvendelser af porcelæn

Bruge porcelæn materialer primært til indvendige og udvendige gulve. Indvendige porcelæn fungerer godt til at sprede spildt væske, og udvendige porcelæn gulvbelægning også fungerer godt til at sprede regnvand og andre former for væske. Du kan også bruge porcelæn på badeværelset vægge fordi porcelæn er en goodt vand dispergens. Porcelænet tillader vand at løbe ud af materiale i stedet for iblødsætning i materialet. De fleste badekar og håndvaske er også lavet af porcelæn.

Våd så porcelæn skærende værktøj

En våd så er en af de mest almindelige porcelæn skærende værktøjer. Det har en kniv, designet til at skære igennem porcelænet. Brug vand til at holde bladet cool, så det skære gennem porcelæn materiale. Våd saven er konfigureret som en bærbar bordrundsav med alle de vedhæftede filer. Skub porcelæn flise gennem våd-saw programguiden og savklinge vil skære igennem porcelænet, mens vandet holder savklinge og porcelæn cool.

Score og Snap opskæring værktøj

Den score og snap opskæring værktøj værker af scoring porcelæn først og derefter fastgøre porcelænet. Dette forhindrer porcelænet fra at bryde. Den scoring skaber en svag plet på tværs af flisen, når du løfter op i håndtaget af skærende værktøj. Når du har lagt scoring på tværs af porcelæn, trykkes håndtaget af værktøjet, så det vil snap porcelæn lige over området scorede.

Porcelæn Nippler skærende værktøj

Brug dette værktøj sammen med at score og snap værktøj. Værktøjet Nippler ligner tin snips og ligner en tunge par saks. Porcelæn Nippler værktøj kan kun fungere når du score porcelæn. Når du score porcelænet, fjerne score og snap værktøj og bruge værktøjet Nippler til at gøre små skærer sig ind i området scorede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com