Portable stigen selvinspektion tjekliste

April 5

Portable stigen selvinspektion tjekliste

Stiger bruges til at få adgang til områder på højde; de kan dog være farlige, hvis rejst forkert eller venstre for at tænderne og falde i forfald. Det er derfor klogt at inspicere en stige, før du bruger det, til at sikre, at det er i en god nok tilstand; stiger skal inspiceres hvert kvartal antyder Thompson floder Universitet. Ikke at gøre det kunne forårsage alvorlige skader eller skade.

Generel inspektion

Tage en generel se på din stige. Identificere selv noget har været spildt på de trin, der kan forårsage en slip fare. Hvis du bruger en stige, som udvider, kontrollere fangsten, der låses fast at sikre, at det ikke er brudt eller beskadiget. Kontrollere for tegn på rust og korrosion på metalstiger, og revner på træ stiger.

Løs dele

Kontroller hver rung for tegn på slør eller skader, og ikke bruge stigen hvis nogen rung er fundet for at være i en dårlig tilstand af reparation. Princeton University, at hvis en rung kan flyttes ved håndkraft, så det er uegnet. Kontrollere enhver gelændere, at stigen kan have, og kontrollere, at det forlænger glat, uden stivhed. Inspicere stigen for at se hvis nogen skruer er kommet løs. Hvis du er på alle usikker om hvorvidt en stigen er egnet til formålet, ikke risikere at bruge den.

Sikker fod

Hver stigen skal være sikkert footed, hvis nogen arbejder på det. Tjekke fødder af stigen for skader, og sikre, at de er lavet af et skridsikkert materiale såsom gummi. Sørg for, at stigen er selv når rejst mod en mur, da en ujævn stigen kunne nemt glider. Altid spørge en kollega eller ven til at stå på det nederste trin af en stige, når du bruger det til at sikre, at det er sikkert forankret.

Sørg for, at der er ingen overhead forhindringer--som elledninger--som kunne forårsage alvorlige skader, hvis kontaktet. Brug ikke en metal-stigen, hvis du arbejder i nærheden af elektricitet. Thompson floder University tyder på, at metal stiger ikke bruges hvor der er endnu en remote chance, de kunne komme i kontakt med elektricitet.

Step Ladders

Hvis du bruger en trin stige, skal du sikre at sprederne er robust, og at de kan være låst på plads, når stigen er fuldt åbnet. Dette vil forhindre stigen fra kollapse når en belastning er placeret på det. Sikre, at trinene af stigen er mindst tre og en halv inches bred til at sikre en sikker stående platform.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com