Potteplanter, der ligner Majestæt Palm

April 18

Majestæt palm (Ravenea glauca) er en palme med en enkelt kuffert og en elegant figur. Majestæt palms har fjer-formet, magnetisek blade. Disse træer vokse til ca 15 til 20 fod høje og kan dyrkes udendørs i USDA Zone 10 Zone 11. Mens der er en dværg version (Ravenea hildebrandtii), der bare ligner Majestæt palm og vokser omkring 8 fod høj med en 6-tommer-diameter trunk, findes det kun i Comorerne. Men der er stadig flere palms, ser meget ligner Majestæt håndfladen, som du kan vokse.

Kentia Palm

Kentia palm (Howea forsteriana) er også kendt som thatch blad eller sentry palm. Det har en slank stamme med grønne fjer-formede blade, der hænge. Denne langsomt voksende palm er meget tolerant og kan tilpasses til indendørs dyrkningsforhold. Det foretrækker medium til lyse lysniveauer, men vil acceptere lavere lysniveauer end de fleste andre store palmer. Give kentia palms masser af vand i løbet af sommeren og mindre vand i vintermånederne.

Pygmæ daddelpalme

Pygmy eller dværg daddelpalme (Phoenix roebeleni) har både de flagrende blade og den fælles stammen af Majestæt palm. Dens blade bue i en tæt krone. Selv om det kan i sidste ende nå en højde på 12 fod, vokser den meget langsomt. Det vokser bedst i lyse, indirekte sollys. Dens jord skal være fugtig, men ikke alt for våd.

Areca Palm

Areca Palmer (Chrysalidocarpus lutescens) kan være enten træ - eller busk-lignende, afhængigt af hvordan det er vokset. Dens medium grønne, blanke blade er lang og fjer-formet. Det vokser ca 6 til 10 inches et år indtil den når 7 fod høje. Areca palmer har brug for lys, indirekte sollys med temperaturer over 65 grader Fahrenheit om natten og 75 grader Fahrenheit i løbet af dagen.

Parlor Palm

Parlor palm (Chamaedorea elegans) har fjerlignende fronds af Majestæt palm, men det vokser mere som en busk end et træ, som dens stilke ikke danner klumper. Men det er et godt valg, hvis du har brug for en palm, der kan tåle misbrug. Parlor palm er meget-skygge tolerante og vil vokse i relativt dårlige lysforhold. Det er også meget mindre og kan findes i enhederne mindre end fod høje. To håndflader svarende til stuen er bambus palm (C. erumpens) og den blå blad Chamaedorea (C. glaucifolia).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com