Potteplanter & rod sygdom

June 24

Potteplanter & rod sygdom

Root rot er en af de mest almindelige root sygdomme, der kan inficere potteplanter, Ifølge Purdue University. Oftentimes, kan forkert kulturelle praksisser være understregning årsagerne til root rot. Korrekt vanding er afgørende for både forebyggelse og behandling. Derudover er det vigtigt for gartnere at opdager tidlige tegn på root rådne for at yde behandling før deres plantens død.

Root Rot

Flere arter af svampe sporer kan forårsage root rot. Disse svampesporer bor inden for jord og foretrækker fugtig kolde omgivelser, ifølge University of Minnesota. Gartnere kan ubevidst giver det perfekte hjem for disse root rot forårsager svampesporer, når de kingsize deres planter, placere deres anlæg i områder, der har utilstrækkelig belysning, plante for mange planter i en container, fattige-afløb pottemuld. Derudover er det vigtigt når du køber en plante til at tjekke sin rod ordning for at sikre, at det ikke har indgået root rot.

Symptomer

De svampe, der forårsager root rot Angiv anlægget gennem sin feeder rødder. Hvis plantning jorden forbliver fugtig, kan sygdommen spredes i hele rodsystemet i syv til 10 dage. Når sygdommen er tilladt spredning, dør planten. Du kan fortælle din stueplante er blevet smittet af root rot af inspicere sine rødder. Hvis rødderne er brune og grødet, dit anlæg har pådraget sig sygdommen. Gartnere kan også bemærke blade visnen eller misfarvning når deres anlæg er blevet inficeret.

Behandling

Du kan gemme dit anlæg som root rot skade ikke er alt for omfattende, ifølge University of Minnesota. Løft plante ud af sin pottemuld og placere det i en anden gryde med steriliseret jord. Du kan sterilisere din egen havejord ved at placere den i mikrobølgeovnen i 15 minutter, ifølge Mississippi State University. Placer den nyligt potteplante på en tallerken fyldt med et tyndt lag af ært grus til at hjælpe med dræning. Ompotning og korrekt vanding plante kan gemme den fra root rot.

Vanding

Vand dine potteplanter ved at løfte dem over en vask. Hæld vand på flaske eller regnvand bare på indersiden af puljen. Ved at undgå vand fra hanen, forhindre du forårsager en salt oprustning i jorden. Aftørre nogen blade, der er blevet våde med et blødt håndklæde. Placer din plante tilbage på sin tallerken. Lad aldrig vand fra underkop at røre bunden af beholderen. Anvende vand igen, når overfladen af jorden tørrer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com