Poulan 2050 karburator justeringer

June 29

Poulan 2050 motorsav har et fuldt justerbare karburator. Desværre sætter Poulan plast limiter caps på skruer til at forebygge mod uret rotation. Justering af karburator er en kompliceret procedure, det kan gøres efter flere trin og og vil øge effektiviteten af en gammel motor. Du bør ikke fjerne disse limiter caps, hvis din 2050 er stadig under garanti, da dette vil ugyldiggøre denne garanti, eller hvis du er bekymret for at beskadige din motorsav. Forkert karburator justering kan ødelægge din motor.

Instruktioner

Inden du foretager karburator justeringer

•Fyld 2050's brændstof tank med frisk blandet brændstof. Hæld 87-oktan brændstof og to-cyklus motor olie i den godkendte brændstof beholder. Lad blandingen stå i fem minutter.

•Undo dækslet top cylinder skruer. Fjern luftfilter. Hæld lidt brændstof på udfyldningen og gnid det i, slapping det mod din håndflade tørre det. Skrub montering boks og omkringliggende område med pensel og rag. Erstatte et filter, der ikke kan rengøres. Forsøg ikke at justere karburatoren med et beskidt luftfilter.

•Undo bolte på forsiden af lydpotten. Lirke ud gnist afleder skærmen. Krat skærmen med penslen og rense ud udstødning port i lydpotten. Forsøg ikke at justere karburatoren med en beskidt lydpotte. Udskift din lydpotte, hvis du ikke rense det.

•Luk choker ved at skubbe chokerhåndtaget i lukket position. Fortryde bolte på toppen af choker pladen til at få adgang til karburatoren. Lirke ud limiter hætter på karburatoren ved hjælp af nåle-næse tænger. Pas på ikke at beskadige stilleskruerne.

•Start 2050's motor og gør det muligt at køre på en høj tomgang i mindst ti minutter for at opnå ordentlig driftstemperatur. Forsøg ikke at justere en karburator med en kold motor.

Justering af karburatoren

•Locate tre karburator justering skruer: der er en inaktiv, lav hastighed og high-speed skrue. Juster tomgang speed skruen først, som er til bunden og vil være markeret med et "jeg."

•Sæt spidsen af skruetrækkeren ind på tomgang speed skruen. Drej skruen med uret, indtil kæden begynder at spinde. Drej skruen tilbage mod uret, indtil kæden stopper spinding. Hvis du bruger en omdrejningstæller, prøv at sætte den så tomgangshastighed til 2700 rpm.

•Indstil lav hastighed skruen præget af "Larsen" Drej skruen, indtil du hører motoren bølge eller blive skingre og whiny. Huske placeringen af denne lean indstilling. Drej skruen mod uret, indtil motoren støjer en tung, boblende. Huske placeringen af denne rig indstilling. Juster skrue i mellem disse indstillinger til at finde den optimale motorstøj.

•Nulstil tomgangshastighed tilbage til 2700 rpm eller til den optimale tomgang indstilling du har fundet for inaktiv skrue trin.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at indstille højhastigheds skruen, som du er mest tilbøjelige til at skade motoren.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com