Poulan automatisk Oiler fejlfinding

October 15

Poulan automatisk Oiler fejlfinding

Den automatiske oiler på en Poulan motorsav distribuerer olie fra pumpen til baren, smørende kæden under drift. Disse automatiske oilers har justerbare skruer på undersiden af saven, der tillader dig at styre olieproduktion til forskellige former for skæring. Når den automatiske oiler system er tilstoppet eller brudt, din sav får ikke den korrekt smøring og din motor kan være beskadiget.

Barens smørenippel hul

Problemer med at få olie til baren ofte ikke er forårsaget af den automatiske oiler, men af et beskidt smørenippel hul i baren motorsav. På de fleste Poulan Save er smørenippel hul lige over den bageste slot på den bar, som hviler på baren studs. Du bør altid rydde dette hul efter hver brug med en lille skruetrækker eller kniv; Rens eventuelle savsmuld eller komprimerede olie. Hvis du har til at blæse dette hul ren bruge en luftkompressor.

Barens næsehjul

En anden fælles smøring problemområde er barens næsehjul. Dette er den cirkulære gear inde i baren, der stikker ud på spidsen og trækker i kæden frem, når der skæres. Hvis denne del er beskadiget, beskidt eller ikke smurt, vil kæden føle som om det ikke får nok olie på grund af friktion på spidsen. Brug en fedtsprøjte for at smøre kædetandhjulet hver par uger. Hvis det er beskadiget eller ikke spin frit, når du forsøger at gøre det i hånden, erstatte næsehjul eller købe en ny bar for at løse dine oliering problem.

Barens Guide Slots

Baren har to guide slots, at kæden kører på tværs af under opskæring. Hvis disse slots ikke er rengøres regelmæssigt, vil din kæde ikke være ordentligt smurt. Du kan bruge en kniv eller gamle kreditkort til at skrabe disse slots gratis af komprimerede olie og savsmuld, der hober sig op selv efter en eller to anvendelser.

Automatisk Oiler skrue

Den automatiske oiler skrue er på undersiden af saven. På de fleste Poulan Save har disse skruer et billede af en olie kan og et "Plus" eller "Minus". Drej skruen mod "Plus" side at øge de automatiske oiler output.

Olie Tests

For at teste, om din oiler pumpning, starte saven og klemme gashåndtaget. Hold spidsen i nærheden af et stykke pap og kigge efter en lys sprøjt olie. Hvis du ikke kan se nogen olie, fjerne baren cover, bar, kæde og olie plade. Starte saven igen, men denne gang kigge på dysens automatisk oiler nedenunder dækslet oiler. Trykkes gashåndtaget og hold øje med tegn på olie drible fra hullet. Dette betyder, at din oliepumpe er i orden. Hvis ingen olie kommer fra hullet, er problemet ikke med den automatiske oiler men med oliepumpe, olietank eller olie linjer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com