Poulan EL-14 motorsav specifikationer

June 9

Poulan EL-14 Patriot motorsav er i modsætning til de fleste kædesave, støjende benzin motorer; Dette saw tilbyder en rolig og jævn elektromotor. Drives af en forbindelse til en standard 120 volt stikkontakt, er det let at starte og køre mens tilbyder mere end nok magt til at gøre de typiske opgaver som en lille motorsav er egnet.

Magt

EL-14 kører på standard vekselstrøm magt af 110 til 120 volt på enten 50 eller 60 hertz. Det kan trække så meget som 12 ampere af nuværende når drift ved fuld hastighed, og dens netledningen er dobbelt isoleret for at mindske risikoen for elektrisk stød. Fordi det skal være tilsluttet en forlængerledning, anbefaler Poulan en 16-gauge ledning til 25 eller 50 fods længder eller en tungere pligt 14-gauge 100 fods ledning. Ledningen skal have en enkelt polariseret todelte outlet til at arbejde med EL-14 polariseret stik.

Hjælpelinjen og kæde

Poulan omfatter en 14-tommer guide bar med den elektriske kædesav EL-14, der fører en ikke-chrome lav profil kæde med en 3/8-inch pitch. Både kæde og guide bar er designet til at reducere mængden af tilbageslag, som operatøren vil opleve i at bruge saven, og arbejde sammen for at generere en beregnede tilbageslag vinkel på 16,8 grader.

Motor

12-amp motor i EL-14 genererer op til 2,5 hestekræfter af output i fuld fart. Det overfører sin beføjelse til at kæde gennem en gear drev.

Olie

Poulan anbefaler brug af deres egen olie til bar og kæde, eller, hvis det er tilgængeligt, standard god kvalitet SAE 30 vægt olie. Fordi olien bliver tykkere ved kolde temperaturer, de anbefaler fortynde det med fem procent diesel eller Petroleum ved temperaturer mellem 0 og 30 grader Fahrenheit, og 10 procent diesel eller Petroleum i sub nul temperaturer. Savkæden kræver konstant oliering og Poulan anbefaler seks tre sekunder presser af vejledningen oliering aktuator pr. minut.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com