Præfabrikerede beton trin

October 17

Præfabrikerede beton trin

Brug af præfabrikerede beton, også er kaldet betonelementer til trin en nem måde at oprette adgang til områder uden behov for konkrete former og lange tørretider. Betonelementer er et stærk materiale, der varer i årevis, og som alle beton byggeprodukter, er ønskeligt for trappen, fordi det ikke rådner eller pådrage sig insektangreb som træ gør. Vedligeholdelse er også let, med en enkel vask fra en haveslange, gør jobbet.

Hvad er præfabrikerede beton?

Præfabrikerede beton trin er fremstillet af beton hældes i en hule form. Det er ikke solid beton, men i stedet det er lavet i en støbeform, der forlader midten af materialet ubesat. Denne metode giver trin lettere i vægt end solid konkrete materialer men med høj holdbarhed og styrke.

Fordelene ved Præfabrikerede beton trin

En af fordelene ved Præfabrikerede beton trapper er, at de ikke har nøjes med så meget som solid beton hældes på stedet. Præfabrikerede skridt kan også justeres hvis afregning sker ifølge SheaConcrete hjemmesiden. Denne mulighed giver et bedre udseende og længerevarende struktur for entryways. Betonen er kastet under kontrollerede forhold af temperatur og fugtighed, der reducerer sprængning problemer, der ofte opstår under de variable felt-støbt beton. Betonelementer kan også optage skridsikker texturering i overflade for ekstra sikkerhed. Ingen huller eller leddene er i præfabrikerede materialer, hvilket resulterer i færre muligheder for lækager at forekomme.

Præfabrikerede beton trin valg

Præfabrikerede konkrete skridt kommer i mange forskellige størrelser og stilarter. De er tilgængelige i enkelt eller flere risers. Generelt, præfabrikerede beton trin fås i 7-tommer risers. De kan være enhver bredde, men 4 til 10 fod bred trin er fælles. Præfabrikerede skridt kan også blive stablet for større højde. Trinene kan være installeret side-by-side for endnu større entryways. Full-Size trapper kan også støbes, eksempelvis til brug som kælder trapper.

Installation af præfabrikerede beton trin

Generelt, installation af præfabrikerede beton trin er udført af det selskab, der gør og sælger produktet. Selv små konkrete skridt sektioner er tunge og kræver særligt udstyr til at flytte og sætte trinene på plads. Boligejer kan være nødvendigt at forberede installationsområdet ved at fjerne alle græs, klipper og rester fra jorden samt udgravning frost niveau generelt til omkring 4 inches. Stampning jorden fast og jævnt at modtage trinene og ved hjælp af en plan til at sikre jorden skaber en selv pad for de præfabrikerede konkrete skridt er også en del af prep-processen


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com