Pre-cut tømmer størrelser

October 18

Om du vil bygge et hjem eller udføre nogle remodeling rundt i huset, kan ved hjælp af præ-cut tømmer spare tid og penge. Uden behov for opskæring til størrelsen på arbejdsstedet, kan bygherrer og gør-det-selv undgå ekstra tid at forberede et projekt tømmer. Genkende nogle af de mere almindelige præ cut størrelser på forhånd kan påvirke, hvordan du fortsætte med et projekt.

Behandlede tømmer

For fugtige klimaer og projekter, der involverer tømmer, vil være konsekvent udsættes for elementerne, er pre-cut behandlede tømmer ofte ideelle. Disse kommer i en bred vifte af præ-cut størrelser såsom 2-inches tyk af 4-fod bred, 2 af 6, 2 af 8 op til 2 af 12. De er også tilgængelige i 4 x 4, 4 af 6 og 6 af 6. Længder kan variere fra 8 op til 20 fod.

Krydsfiner

En af de mere populære pre-cut træ valg findes på mange isenkræmmere og tømmer værfter er krydsfiner. Standard krydsfiner er normalt sælges i præ-cut størrelser måling 4 fødder af 8 fod. Bredder varierer fra så tynd som en ottendedel tomme, til så tyk som tre fjerdedele af en tomme. Pre-cut krydsfiner findes nogle gange i 2-fødder af 2-fødder, 2 x 4 og 2 af 6 størrelser.

Indramning

Pre-cut tømmer bruges til indramning kommer i en række størrelser. Standard indramning tømmer længder kan findes i 6-, 8, 10-, 12- og 16-fødder længder. Værd at bemærke for projekter kræver meget præcise målinger er træ tendens til at være mindre end de annoncerede dimensioner. Som træ tørrer og er efterfølgende glattes ud ved høvling, de faktiske dimensioner vil være ca. halv tomme mindre. Så er en 2-ved-4's faktiske dimensioner mere tilbøjelige til at være 1,5 af 3,5 inches.

Andre anvendelser

Tømmer anvendes til projekter som opbygning af hylder, kabinet, gulve og hegn vil hver af deres egne, unikke standard pre-cut størrelser. Mens der er en række valg for tømmer standardmål, kan før cut også henvise til tømmer værftet skære det til dine specifikationer, inden din plukke det til brug. Denne type af pre-cut træ er en mellemvej mellem dimensionering alle tømmer af dig selv på støbestedet, og skulle i overensstemmelse med forud fastsatte dimensioner fra leverandør uanset dit byggeprojekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com