Pre-K børnerim temaer

October 15

Pre-K børnerim temaer

Kommer op med en decor begreb for en pre-K soveværelse, der vil stå sin prøve af tid kan være nervepirrende, men designe en plads omkring børnerim er en gammel favorit. Ligesom de gamle inspiration fundet i brødrene Grimms eventyr, kan originale versioner af børnerim være en tad grusomme; dog undvære moderniseret versioner den makabre, forlader nuttede moral fortællinger for at stimulere unge kreative hjerner. Temaer kan blive vist midlertidigt på opslagstavler udsmykket med billeder inspireret af vers, eller du kan oprette en permanent børnerim rum tema ved at male et vægmaleri på væggen.

Classic mor gås

Den nærende figur af mor gås er en populær figur bruges til at binde klassiske, velkendte børnerim. En gås bruges til at repræsentere tegnet eller karakteren er portrætteret som en kvinde, ridning en skyhøje hvide gås, afbildet persona oftest som teller af nursery rhymes. Designe et vægmaleri med din mor gås læsning RIM fra en bog med billeder af historierne dans off sider. Klassiske rim at indarbejde vægmaleri eller bulletin board designet omfatter "Hickory ældgammel Dock," "Hey, Diddl, Diddl" og "Jack og Jill Went op en bakke." Udvide klasseværelset design ind i historien tid ved at udfordre de tiny tots at finde billedet på væggen, der går med rim du læser dem.

Land og by

Male et vægmaleri, der flyder fra landbrugsjord til en township lader dig optage et væld af almindelige og mindre kendte historier. På landet omfatter halvdelen af vægmaleri, masser af svin, køer, får, høns, katte og andre dyr, der kan udnyttes i den fortæller om en lang række vers som "Denne gris gik ind i the Barn" og "Baa Baa Black Sheep." I byen overveje halvdelen af vægmaleri, at få en smule mere bogstavelig til specifikke børnerim ved hjælp af herunder tegn fra specifikke rhymes som Baker mand spille patty kage og gamle mor Hubbard med hendes nøgne skab. Hvis du er usikker på hvor til at sætte skabet i en udvendig by, overveje at oprette 's en skitse af huset udvendige med den indvendige scene indeholdt inde.

Vilde farvande og havets dyb

Kombinere børnerim med ideer taget fra Æsops fabler og eventyr til at oprette en vand-tema, der omfatter historier på overfladen og ned i havets dyb. For startere, sætte de tre mænd gnide en dubbing langs i deres balje på det rullende bølger, måske på en kollisionskurs med et skib a-sejlads af. En fisker i en båd kan have en linje, der fører ned til de vandholdige dybder hvor Æsops lille fisk nibbles på hans agn. Hans Christian Andersens lille havfrue kan også leve i en børnerim tema kredser omkring vand. For at bryde op blå, overveje at indarbejde en kyststrækning, hvor brødrene Grimm prinsesse kan møde med Frog Prince.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com