Prepasted tapet instruktioner

June 20

Fordel at bruge prepasted tapet er, at der er ingen grund til at købe tapet pasta. Mange tapet bøjler vil stadig bruge ekstra pasta til at gøre det lettere at manipulere papiret, når det anvendes til væggen, og nogle gange fordi der ikke er nok pasta på papiret, når det er fremstillet.

Væg forberedelse

Det er vigtigt, at væggene er fri og klar af ethvert huller eller ru områder. Brug 100 sandkorn sandpapir til sand ud af ru områder, og spackle at udfylde eventuelle huller. Dette vil holde papiret ser glat når det er blevet hængt. Når væggene er glat nok for papir, bruge indervæg primer eller dimensionering. Disse produkter vil forsegle væggen og lette anvendelsen af tapet. Unprimed drywall absorberer pastaen, og gør det vanskeligt at skubbe papiret i position. Unprimed vægge også gøre det yderst vanskeligt at fjerne tapet.

At finde Match

Mønstret tapet har at blive matchet. Kampen vil være præcis så mange inches ned på papiret hver gang. Vejledningen vil fortælle dig hvor mange inches er det at nå frem til kampen. Den nemmeste ting at gøre er at klippe papir, lå det nede, og Placer derefter et andet stykke papir ved siden af det første stykke. Det bedste værktøj til at skære dit papir til længde er en skarp par saks. Find match, og derefter give 2 inches øverst, og to inches i bunden til trimning. Du kan klippe flere fuld længde stykker på denne måde. Bare ikke pre-våd dem medmindre du bruger ekstra pasta. Prepasted papir har en tendens til at tørre hurtigt.

Hængende tapet

Måle bredden af papiret. Lav en linie på væggen i bredden, minus halvdelen tommer fra hjørnet. Hvis din papir er 21 inches lang, kun måle ud 20 1/2 inches fra hjørnet. Brug en plan for at gøre linjen. Våd bagsiden af papiret og læg den rigtige mønstrede side op til linjen. Glat papir ned på væggen ved hjælp af en tapet squeegee. Der vil være en halv tomme af papir, der ombrydes i hjørnet og på den tilstødende væg. Hvis papiret ikke ombrydes op på væggen til venstre, skal du muligvis justere din plan linje til 20 inches fra hjørnet. Dette kan forekomme på grund af ujævne vægge. Din sidste ark papir vil overlappe halv-tomme afsnit. Dette er at sørge for, at der er ingen huller i hjørnerne. Brug en X-Acto kniv til at skære toppen og bunden af papiret efter det har været hang på væggen. Det er også bedst at have en 6-tommer spartel til at holde papiret på plads, mens du skærer det. Sted spartel i krølle mellem toppen af væggen og loftet. Hold den spartel så fladt som muligt oven på papiret. Brug din X-Acto kniv til at skære papiret direkte ovenfor den spartel. Flytte din spartel og fortsætte processen, indtil alle de overskydende papir er blevet skåret. Dette vil forhindre dig i at rive papiret samtidig skære det. Ændre klinger ofte i din X-Acto kniv.

Tapet Tips

Den bedste måde at holde limen ud af forreste del af papiret er at bruge en våd valsen pad til at aktivere lim i stedet for en papirbakke. Papiret også brug for et par minutter for at tid til at udvide, før du placerer den på væggen. Dette er virkelig ikke muligt, når du bruger en befugtning bakke fordi papiret er rullet op. Bruge plastik på gulvet først, og derefter flere lærred dråber for at dække plasten. Dette vil holde dig fra iblødsætning dine gulve, og indrømme jer hen til rulle vand på bagsiden af papiret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com