Primære økosystemer i Pennsylvania

May 22

Primære økosystemer i Pennsylvania

Pennsylvania, beliggende i den nordøstlige del af USA, er hjemsted for en overflod af liv. Pennsylvania primære økosystemer er forskellige. Disse økosystemer kan placeres i syv hovedkategorier: græsland, skove, barrens, underjordiske, vådområder, akvatiske og forstadsområder.

Overdrev

Omkring en fjerdedel af Pennsylvanias jord base er græsarealer, hovedsagelig på grund af menneskelig aktivitet. Menneske-skabte overdrev er resultatet af både overflade minedrift og landbrug. Naturlige græsarealer er sjældne i Pennsylvania, med Midwestern prærien strækker sig ind i den vestlige del af staten. Græs og plante sorter i felterne omfatter ragwort og vilde jordbær, som også tjene som hjem for græshopper, vagtler og spurve. Bobwhite vagtler, dog er faldet med mere end 80 procent siden i 1960 ' erne.

Skov og Barrens

Skovene er den største af de primære økosystemer i Pennsylvania. De er fyldt med egetræer, fyrretræer og kastanjer og er levested for hjorte, bjørne og kalkuner. Gamle vækst skove er ret sjældne på grund af århundreder af skovhugst, men meget skov har været genplantes og vender tilbage som anden-vækst skov. Barrens, sparsomt bevoksede områder i krat og klippefremspring, omfatter kun 3 procent af Pennsylvanias jord base. Yderst adaptiv sjældne planter og dyr finde deres hjem i barrens.

Underjordiske, vådområder og akvatisk Habitat

Hulerne i Pennsylvania er hjemsted for invertebrater og hvirveldyr. Truede Indiana bat og østlige woodrat er to truede arter, som bor i statens huler. Vådområder omfatter omkring 400.000 hektar i Pennsylvania, med omkring 50 procent af de oprindelige vådområder tabt på grund af konvertering til damme, tømning og fyldning. Meget sjælden sprede goldflower og Mose skildpadden er vådområde arter. Akvatisk habitat er sammensat af søer og vandløb, og padder og insekter gør deres hjem der med andre akvatiske liv. Mange miles af stream er blevet påvirket af landbrug og mine dræning.

Forstæder

Hvad kunne være en overraskende primære økosystem i Pennsylvania er det forstæderne område. Indkøbscentre, legepladser veje og lignende er udviklede land baser. Forstæder områder tegner sig for omkring 15 procent af jord base og vokser. Mens de fleste af plantning og vegetation afhænger udfoldede og hjælper ofte kun de mest almindelige arter, frugt træer og og buske, der er plantet i udvikling kan tjene som fødevarer kilder for indfødte små fugle og pattedyr. Birdfeeders og plantninger for sommerfugle er også ved at blive et populært supplement i forstæder udvikling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com