Primitive Trim & Molding ideer

June 29

Primitive Trim & Molding ideer

Primitive stil er også kendt som landlig stil, som er beregnet til at gøre et hjem føle hyggelige, indbydende, og hjemlig, længsel tilbage til en tidligere, mere forsimplede tid. Primitive stil inkluderer varme, jorden tone farver på vægge, møbler og tilbehør. Men selvom stilen vises enkle, væg støbning og trim er nødvendige for at fuldføre dette udseende.

Crown Molding

Crown molding er en type af dekorative støbning, der dækker forskellen mellem væggen og loftet. Crown molding kan gøre et rum vises mere traditionelle. Der er mange variationer til støbning kan du gøre støbning passer primitive decor stil, såsom rosetter, og du kan male det i primitiv stil farver, ofte land hvid. Denne type af støbning kommer i mange størrelser mellem 1/2 tommer og over fem inches. En bred kroneformen bør kun anvendes, hvis du anvender det til en mur, som er meget høj, for det gør loftet ser lavere. Tyndere kroneformen bør anvendes til vægge af mere traditionelle højde, så de ikke vises lavere, end de er.

Chari jernbane Molding

Stol jernbane molding bruges i mange forskellige kapaciteter i hele forskellige typer af boliger. Traditionelt, refererer en stol jernbane til et træ strip monteret på en væg, der er i en højde, der vil beskytte muren mod at blive væltet af stole. Men i dag stol rækværket er ofte føjet til vægge bare til dekoration. Stol rækværket er ofte brugt til at bryde op en fed vægfarve og til overgangen mellem en two-toned værelse. Stol rækværket kan være fremstillet af mange forskellige materialer, såsom træ, Fiberplade, metal og vinyl. Landet-hjem-design.com siger, for at opfylde land stil, stol jernbane molding fortsætter fra segned omkring vinduet og malet i en cool eller jorden tone farve til at gå sammen med væggene.

Stencil Trim

Det er nemt at trimme toppen af dine vægge ved hjælp af stencils, og dette er meget i tråd med primitive stil. Stenciling kan bruges i stedet for en tapet kant. Det er lettere at anvende end tapet og mere nemt kan ændres. Derudover kan du oprette nogen form for trim du ønsker at bruge stencils, kombinere stenciler i unikke mønstre og farver til at passe i rummet. Star, hjerte og farm animal stencils er almindeligt anvendt til at trimme et værelse i den primitive stil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com