Primitive vindue behandlinger for en gårdhave døren

June 26

Primitive udsmykning er uformel og enkel. Farverne er naturlige eller neutral farvet. De fleste boliger indrettet i denne stil bruger lyse farver som elfenben, lys tans, brune, oliven grønne og rust farver. Når du vælger vindue behandlinger, huske hvordan amerikanske hjem blev indrettet i 1700-tallet, og holde sig til farver og mønstre, der minder om tid. Bruge naturlige fibered stof som hør, bomuld, Zefyr eller calico.

Tabbed gardiner

Tabbed gardiner fungerer godt med primitive indretning. Indsætte en almindelig gardinstang gennem fanerne gardin til at give indtryk af enkel elegance. Når du bruger tabbed gardiner på en terrasse dør, du gardin falde til gulvet, så du kan trække det tilbage med et slips. Bruge gardinstoffer, der er primitive i design, så de mødes med din øvrige indretning. Vælg enkle stoffer med en lav trådantal at få mere naturlige primitive udseende gardiner. Vælg individuelle primitive gardinstænger at hænge gardiner fra. Bruge grene som stænger, eller bruge enkle jern stænger og placere hane eller dørhåndtag håndtag på enderne.

Enkelt Panel gardiner

Denne type gardin fungerer godt med en gårdhave døren. Bruge simple stoffer som bomuld eller hør, og tegne panel gardin tilbage mod hængslet side af døren. Hold panelet bundet tilbage i dag, så lys filtre ind i stuen. Applikationssyning en simpel folkekunst design til din gardin-panel til at tilføje mere interesse for panelet gardin.

Malede skodder

Skodder bruges ofte i primitive udsmykning stil. Skodder malet i neutrale farver eller givet en nødlidende maling finish arbejde samt vindue behandlinger for terrassedøre. De isolerer en bolig, regulerer lyset og har enkle, rene linjer, der går godt med designtemaet. Male dem i lys elfenben eller med en oxideret rød under maling og en nødlidende off-white maling på toppen til at gøre terrassedøre et brændpunkt i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com