Principperne om Vernier Caliper

March 28

Principperne om Vernier Caliper

Vernier calipre er et værktøj fra caliper familien giver brugerne mulighed for at måle de indre eller ydre dimensioner af elementer, og trin eller hul dybder. Lavet af Pierre Vernier, en fransk matematiker, holde korrekt kalibreret vernier calipre en høj grad af præcision, stand til at måle tolerancer i 0,05 mm eller 0.002 inches af nøjagtighed. Vernier calipre har fire forskellige måder at måle afstande.

Ydre Caliper kæber

Store ydre caliper kæberne nederst i værktøjet har flad ansigter, der rører hinanden når vernier caliper er i positionen lukket. Ydre caliper kæberne ombrydes omkring andre objekter og bruges til at måle uden for afstande, som et æg eller længden af en firkant.

Indre Caliper kæber

Indersiden caliper kæber, på toppen af værktøjet, vises som en mindre version af de ydre caliper kæber. Indre caliper jaws' flade kanter ansigt fra hinanden når vernier caliper åbnes og bruges til at måle indre afstande, som indersiden af et rør.

Dybde sonde

Dybde sonden er en lang, flad, tynde stykke metal, der løber gennem midten af caliper og flytter fra kroppen af vernier calipre, når kæberne er åbnet. Dybde sonden bruges til at måle trin eller hul afstande. Ved at placere den flade ende af caliper flush mod den øvre ansigt for objektet bliver målt, så flytter caliper kæberne lavere dybde sonden i objektets hul, kan du bruge omfang for at læse dybden af trin eller hul.

Vigtigste skalaer

Vernier calipre har vigtigste skalaer løber langs længden af værktøjet. Skala langs kanten af værktøjet er i inches, mens anden siden har stigninger i centimeter. De vigtigste skalaer kan bruges som en simpel lineal.

Læsning en Vernier Caliper

Læsning en vernier caliper er en omstændelig proces. Først, let placere kæber eller dybde sonde mod objektet bliver målt. Når kæberne bevæger sig langs længden af caliper, rejser mindre målestok kaldet en vernier med dem. Nummer på den vigtigste målestok overfor nul på vernier-skalaen er den første del af målingen.

Næste, kig på de varemærker, som er i millimeter eller brøkdele af en tomme, langs længden af vernier skala. Ved øjet, identificere mark på vernier-skalaen, der liner op mest præcist med den modsatte mark på den vigtigste målestok. Dette nummer er resten af din måling.

For eksempel, hvis den vernier skalas nul linjer op med 5,6 cm på den vigtigste målestok og 2.4-mm interval justerer mest præcist med sin modsatte vigtigste skala mark, bliver den sidste måling 5.624cm.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com