Prinsesse buksetrold Bed instruktioner

May 23

Flytning fra en krybbe til en stor pige seng er et stort skridt for dit lille en. Når du foretager overgangen, tage skridt til at sikre, at det går så glat som muligt. Elementer fra hendes krybbe og at bringe dem i buksetrold bed er en fantastisk måde at starte processen. Du kan også gøre buksetrold bed en særlig plads til dit barn. Hvis hun elsker prinsesser, overveje at omdanne hendes seng til et egnet til en prinsesse.

Instruktioner

•Vælg møbler du vil, eller hvad din prinsesse ønsker, til rummet. Hvide møbler er mest almindelige i little girls' værelser, især når du opretter en prinsesse værelse, fordi det giver mulighed for farverne til pop. Du kan også vælge mahogni eller mørk kirsebær træ til en rig, luksuriøse udseende.

•Pick ud af strøelse. Spørg din datter som prinsesse hun kan lide den bedste, og så køb sengetøj sæt, der har at princess vises på dem. Sørg for at du har dyne, lagner, puder, pudebetræk, støv pjuske og shams. Du kan tilføje andre solid farvede puder til accent, som passer til prinsesse farve ordningen. Også Sørg for stofferne, der er bløde og overdådigt for ultimativ komfort.

•Pick ud af tilbehør til sengen. Du kan lægge prinsesse dukker, udstoppede dyr, selv prinsesse tilbehør såsom en krone og tryllestav på sengen. Du kan også tilføje ekstra detaljering af indpakning blonder og bånd rundt om bedposts eller hovedgærde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com