Prissammenligning: Spray skum vs glasfiber isolering

August 4

Prissammenligning: Spray skum vs glasfiber isolering

Spray skum og glasfiber isolering er to af de store muligheder for isolerende et hjem. Begge giver termisk beskyttelse, der holder luften inde i dit hjem, kold eller varm. Spray skum og glasfiber pladevat er dog anderledes i andre måder, fx ved installation. De adskiller sig også med hensyn til omkostninger, men der er ingen isolerede måde at måle omkostninger af enten mulighed.

Materialer

De første omkostninger, som en isolering projektet præsenterer er omkostningerne ved at købe materialerne. I denne henseende ligner hinanden spray skum og glasfiber isolering. Mens specifikke produkter har forskellige priser, er dem med sammenlignelige R-værdier, som måler termisk effektivitet, tæt på samme pris pr. kvadratfod. Glasfiber har typisk en lidt lavere pris, som kan tilføje op til betydelige besparelser for større arbejdspladser--som komplet tag isolering på store boliger.

Installation

Udgiften til monteringen skaber en større kløft mellem glasfiber og spray skum isoleringsprodukter. Ifølge staten Hawaii's Department of Business, økonomisk udvikling & turisme koster en grundlæggende lag af hver type af isolering lige under $1 per kvadratfod, herunder installation. Husejere, der installerer deres egen glasfiber pladevat kan dog gemme så meget som halvdelen af denne pris. Anvende spray skum kræver specialiseret udstyr og træning, hvilket betyder, at tilføje i udgifterne til professionel montering.

Besparelser

Grundlæggende glasfiber isoleringssystemer med par lag er blandt de mest omkostningseffektive fra en materialer og installation synspunkt. Dog spray skum kan give større samlede termisk beskyttelse til dit hjem, spare penge på opvarmning og køling der opvejer omkostningerne. Ifølge nord øst Spray skum er opgradering til at sprøjte skum med en r-værdi højere end 8 tilbøjelige til at tage mange årtier at betale for sig selv. Men grundlæggende spray skum beskyttelse vil betale for sig selv hurtigere, afhængigt af din klima og dit hjem design.

Hjem værdi

Installation isolering påvirker også dit hjems værdi, som spiller en rolle i omkostningerne ved alternative former for isolering. Udover besparelserne fra større effektivitet er holdbarhed en bekymring for huskøbere. Glasfiber isolering kan udvikle huller og revner, som kræver reparation eller yderligere lag af isolering. Spray skum udfylder rum uden at tillade huller og er mindre tilbøjelige til brug for vedligeholdelse, der kan gøre det mere tiltrækkende for hjemmet købere. I begge tilfælde værdien dit hjem gevinster fra at have et moderne, korrekt installeret isolering. Dette hjælper til at lindre udgifter til materialer og installation i det lange løb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com