Pro & ulemper ved en varme ledende Cook Top

May 25

Pro & ulemper ved en varme ledende Cook Top

Ledende cook-toppe, også kendt som induktive cook-toppe, har været brugt i mange år. Ledende madlavning blev demonstreret i 1933 på Chicago World's Fair. Læring om en ledende cook-top's fordele og ulemper kan hjælpe dig med at afgøre, om det er den rigtige for dig.

Instant varme justering

Før ledende madlavning foretrak seriøs kokke overvældende gas-drevne apparater fordi justering gasstrømmen straks ændret til madlavning temperatur uden at vente på et element for varme eller køle. En ledende cook-top varme niveauer kan styres nøjagtigt for at passe næsten enhver madlavning behov. En anden vigtig fordel er, at 84 procent af El apparat bruger anvendes direkte til madlavning. Gas komfurer bruge kun 40 procent af deres energi til at koge

Sikkerhed

Kun den madlavning overflade direkte under en gryde eller pande bliver varm, mens resten af den ledende cook-top er stadig cool. Denne faktor eliminerer brændt fingrene og bagt på spild. Fordi den eneste "hot spot" er direkte under madlavning fartøjet, mindre varme stråler ud i køkkenet, resulterer i et køligere køkken. Driftsomkostninger for en ledende cook-top er mindre end driftsomkostninger for en standard El eller gas cook-top. Som en bonus er den apparat flad top enkel og hurtig at rengøre fordi det har ingen brændere til spild at køre nedenunder.

Køkkengrej

En potentiel ulempe af den ledende cook-top er, at det bruger kun madlavning fartøjer, der er magnetisk, som støbt jern og rustfrit stål. Hvis du har kun kobber, er glas eller aluminium gryder, så en investering i den ordentlig køkkentøj nødvendige. Afhængigt af køkkentøj brandet og hvor meget du køber, kan investeringen være betydelige. For at gøre handel lettere, tag en magnet med dig. Hvis det ikke stick køkkengrej eller pinde svagt, vil ikke køkkengrej arbejde på den ledende cook-top.

Købsprisen

Ledende cook-toppe har tendens til at koste en hel del mere end en konventionel cook-top. I 2010, var forbruger Søg valgte gas range med en konvektionsovn prismærket henne ved omkring $800. Derimod var en induktion vifte med en konvektionsovn mere end fordoble dette beløb, $1,770. Mens en cook-top er en langsigtet investering, anser mange mennesker den upfront omkostninger, når de foretager deres beslutning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com