Problem tegn for tag-bandagist skred

September 20

Problem tegn for tag-bandagist skred

Tag spær består af individuelle bestyrelser og er designet til at spænde over afstande mellem ydervægge og bærende vægge. Tag spær erstatte standard tag spær, indramning. Spær er manipuleret i overensstemmelse med hjemmets blueprints, bygget til specifikationer af en bandagist producent og derefter leveres til byggepladsen. Desværre, den installationsprocedure, der kræves i henhold til Broramme fremstilling kan resultere i bevægelse af bandagist, normalt på grund af fugt udsving.

Truss sammentrækning

Spær omfatter en bunden vandrette akkord, to eller flere vinklet top akkorder og forskellige seler mellem de øverste og nederste akkorder. De øverste akkorder, som er omfattet af fugt i luften, kan svulme i fugtige forhold. Den nederste akkord er normalt isoleret og forbliver tørre, som kan forårsage det til kontrakt. Når bunden akkord kontrakter, buer det opad, fra toppen af indvendige vægge.

Loftet revner

Du kan ikke se bunden tag bandagist, fordi det er generelt omfattet af drywall, men hvis en akkord bevæger sig, hvor det tillægger drywall, vil du sandsynligvis se revner i loftet. Hvis krakning synes at stamme langs en linje, der løber i samme retning som tag spær, kan truss sammentrækning være årsagen.

Hul i toppen af en mur

Mere udbredt end revner i midten af loftet er udseendet af loftet trækker opad og væk fra en indervæg, der efterlader en kløft langs toppen af væggen. Dette skyldes også truss hævning, men kan forebygges ved brug af "flydende mur" drywall installation, hvor kontrahenten installerer drywall paneler til seler i stedet for at vedhæfte paneler til undersiden af bunden tag akkord. Når akkorden elevatorer, forbliver drywall, som ikke er fastgjort, på plads uden revner.

Tag Sag

Sagging tag kan være resultatet af tag bandagist bevægelse, men det har som regel begrænset til forkert afstivet spær eller trusses at nogen skåret til at installere et ovenlys eller ventilation. Da spær kommer manipuleret specifikationer, vil skæring, selv en normalt ugyldiggøre producentens garanti og sætte uønskede stamme på taget. Hvis du skal skære et tag bandagist, konsultere en ingeniør om afstivet og overføre vægtbelastning jævnt til de øvrige spær.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com