Problemer forbundet med KitchenAid Diswashers

December 23

Problemer forbundet med KitchenAid Diswashers

Mens KitchenAid mærke har et stærkt ry blandt køkken apparat producenter, kan problemer udvikle der forhindre dem i at fungere effektivt. Hvis du ejer en KitchenAid opvaskemaskine, du muligvis frustrerede lejlighedsvis fordi apparatet ikke forlade retter, rene og tørre. Der er fire almindelige problemer, der kan forhindre, at opvaskemaskinen fungerer korrekt, men gøre bekendt dig selv med disse spørgsmål, og hvordan at rette dem vil hjælpe dig med at få din opvaskemaskine arbejde igen.

Opvaskemaskine fylder ikke

I nogle tilfælde kan opvaskemaskine ikke fylde med vand i starten af en udrensning cyklus. Dette er normalt en vand tilslutningsproblemet. Vand til opvaskemaskinen skal være tændt. Blokeringer bør fjernes fra Skive for meget beskyttelse float. Blokeringer i nærheden af float vil lynhurtig apparat til at tilbageholde vand for at holde karret fra overfyldte. SUDS i karret vil også holde apparatet fra påfyldning med vand. I mange modeller blinker lys på kontrolpanelet for at angive, at sæbeskum eller skum afbryde cyklussen.

Vand dræne ikke

Lejlighedsvis, bemærker du måske efter åbning opvaskemaskinen, det har bevaret vand. Kontroller, at opvaskemaskinens cyklus er komplet. Mange modeller er udstyret med en "Clean" lys, der angiver en cyklus er færdig. Afbryde en cyklus vil kræve lukke døren igen og presser en "Start/Fortsæt"-knappen for at tillade cyklussen til slut. Hvis cyklussen er afsluttet men vand har ikke drænet, kunne der være et problem med forbindelsen. Undersøge drain slangen for kinks, der kunne vanskeliggøre dræning. Hvis opvaskemaskinen er tilsluttet en renovationsafgifter, bortskaffelse inlet knockout plug skal være fraværende for at vandet kan flyde gennem systemet. Blokeringer i bortskaffelse eller afløb vil også forhindre dræning.

Cykler kører for længe

Opvaskemaskiner programmeret i energibesparende tilstande bruge mindre strøm over en længere periode. Som et resultat, kan nogle cykler tage så lang tid som tre timer. Desuden tilføje visse KitchenAid opvaskemaskine funktioner, såsom "Varme tørre" eller "ProDry" modes, tid til cyklussen. Indstillinger ved hjælp af koldt vand også forlænge cyklusser, fordi vandet skal nå 120 grader i en passende vask. Du kan forkorte længden af en cyklus, ved at justere tidspunktet for en cyklus på de fleste modeller eller ved blot at lade varmt vand til at køre fra vandhanen tættest på opvaskemaskinen før du tænder den.

Elementer er ikke tør

Gryder og pander med nonstick overflader eller plastgenstande tør ikke så godt fordi de er lavet af mere porøse materialer. Med disse elementer, skal du muligvis et håndklæde til at tørre dem effektivt. For at sikre, at de fleste af dine emner tørre, bruge "Varme tørre" eller "ProDry". Indlæse opvaskemaskinen korrekt for at fremme effektiv tørring. Placer urene elementer står over for og i mod midten. Ikke overlap retter eller skåle. Indlæse plastemner, små briller og retter i den øverste rack for bedre tørring resultater så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com