Problemer med at bruge Roundup

December 27

Problemer med at bruge Roundup

Roundup er et herbicid, der bruges til at styre årlige og flerårige ukrudt, woody pensel og uønskede træer. Roundup er navnet for den kemiske glyphosat, som er den aktive ingrediens i produktet. Roundup bruges af husejere og landmænd og er opført som værende relativt ikke-giftige. Forholdsregler bør tages, når du anvender de kemiske at undgå skader, skader på omkringliggende planter og negative indvirkninger på miljøet.

Sundhedsrisici

Ifølge Roundup oprindelige etiketten, hvis kemikaliet kommer i kontakt med øjet, kan "betydelige men midlertidig" øjenskader forekomme. Indånding, skal berørte personer straks flyttes ind i frisk luft. Problemer med mave-tarmkanalen, opkastning og diarré kan skyldes synke Roundup. Hunde og andre husdyr er også risiko for gastrointestinale gener hvis de sluge Roundup eller store mængder af frisk sprøjtede vegetation. Beskyttende tøj skal bæres mens blanding og anvende Roundup, og anvisningerne på etiketten bør følges nøje.

Skader på Non-Target planter

Planter som druer, tomater og kartofler er meget følsomme over for Roundup drift. Afdrift kan også skade træer og landskab planter. Roundup bør ikke anvendes i temperaturer over 85 F. I meget varmt vejr, kan Roundup fordampe og glider let til nærliggende planter. Sprøjter, der udsender en fin tåge øge chancerne for drift som små dråber er let transporteres på vindstød. Ved hjælp af en lavtryks sprøjte hjælper med at forhindre afdrift ved at udsende større dråber. Roundup bør ikke anvendes i blæsevejr at undgå afdrift. Symptomer af glyphosat skader omfatte gulfarvning bladene, forvrænget nye vækst med lille, cupped foldere, die-back og død af anlægget.

Modstand

Landbrugsafgrøder, sojabønner for eksempel, er blevet ændret genetisk for at være resistente over for Roundup. Plantens indbygget modstand mod kemiske kendt som Roundup Ready afgrøder, gør det muligt landmændene til at sprøjte hele felter for at kontrollere ukrudt og ikke skader afgrøden. Det har været en fælles praksis, da Roundup Ready afgrøder blev tilgængelige. Som anført af Boerboom og Owen i publikationen "Facts om glyphosat resistent ukrudt", "omfattende og gentagne glyphosat brug uden diversificeret weed management har øget udvælgelse af resistent ukrudt." Det første tilfælde af Roundup-resistens hos ukrudt, stive rajgræs, blev rapporteret i Australien i 1995. Andre ukrudt, der er blevet rapporteret som at være resistente over for Roundup omfatter palmer amaranth, waterhemp, fælles bynke-ambrosie og marestail.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com