Problemer med at erstatte et Filter i Whirlpool køleskab

March 30

Whirlpool køleskabe er blandt mærker af apparater fremstillet med en indbygget i vand filter. Disse filtre findes for at hjælpe med at gøre din is og drukket vand smager bedre og være fri for urenheder. Ligesom andre typer af filtre, får de i sidste ende fuld af ting de stamme ud af vandforsyningen. Når dette sker, skal du erstatte dem. Hvis du har problemer med at er erstatte dit Whirlpool køleskab filter det sandsynligvis fordi du har svært ved at finde eller fjerne. Afhængigt af køleskab du har nødt du til at kigge i forskellige steder.

Moderne Side af sider

Moderne side-by-side Whirlpool køleskabe har en vandfilter placeret på den nederste forsiden af enheden. Filteret er normalt placeret i grill i nærheden af gulvet, som regel til den ene side. Filteret er en cylinder, der glider ind i feltet og låser ved at skubbe eller gøre filteret. De fjernes på samme måde. Simpelthen greb filteret og dreje det mod uret en fjerdedel af et sving så der greb om fælles landbrugspolitik i en lodret position. Filteret skal glide ud let, og du bliver nødt til at sætte en ny i og lås det tilbage i position ved at dreje det en fjerdedel af en drejning med uret. Nogle modeller bruger en trykknap udgivelse hvor skal du trykke på en eject-knap, der giver mulighed for filteret skal være fjernet. Det kan stadig skal drejes mod uret for at komme ud.

Ældre filtrerede køleskabe

Hvis dit Whirlpool køleskab er en ældre model og du ikke kan se et filter slot er placeret på forsiden af køleskabet er det sandsynligvis placeret på bagsiden af den enhed, knyttet til vandforsyningen linje. Drej vandforsyningen til køleskabet før du ændrer denne type filter. Det typisk skal skrues fra linjen og erstattet med en ny. Den eneste potentielle problem er vand lækage når du fjerne filteret. Dette bør være minimal, hvis du har lukket ned vandet helt.

Bund fryser typer

Nogle nyere Whirlpool køleskabe er designet med fryser på bunden af enheden under de friske fødevarer rum. Filteret ligger i disse køleskabe i friske fødevarer rum i øverste højre hjørne over den øverste hylde. Hvis fælles landbrugspolitik på filteret siger "push" så du presse på fanerne og derefter flytte dem ned til release filteret. Træk det fremad forsigtigt, indtil det løsner hvis det ikke siger "push." Du skal stadig slå filteret mod uret for at få det til at frigive.

Andre filteroplysninger

Køleskab filtre skal ændres hver tre til seks måneder, for ifølge Whirlpool hjemmeside. Før du installerer et nyt filter, fjerne emballagen og fjerne enhver sæler, der beskytter det under forsendelse. Efter vellykket installation bør du rense luften fra filteret. Rense filteret ved at sætte en kop under vand dispenser og trykke på udgivelse i fem sekunder. Frigive det i fem sekunder og derefter dispensere vand til to minutter før du bruger det til drikkevand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com