Problemer med at få en Yardman ridning plæneklipperen startede

February 1

Yardman plæneklipper mærke blev købt af MTD i 1975 fra den konkurs Montgomery Ward. Mærket forsøger at adskille sig fra alle andre MTD produkter ved hjælp af innovative teknologier i sin slåmaskiner, som let-starten. Ridning plæneklipperen er lettere at starte end de fleste MTD produkter, ifølge plæneklipper information hjemmeside, men problemer med start Yardman.

Kobling-bremsepedalen

Kobling-bremsepedalen skal engageret eller deprimeret for at tillade plæneklipper til at starte. Beliggende på den venstre side af ridning plæneklipperen, slipper kobling-bremsepedalen motor fra transmissionen når engageret, så motoren skal vende.

Luftfilter

Luftfilter kræver rengøring efter slår græs. En beskidt eller tilstoppet luftfilter forhindrer luften i at nå karburatoren og Yardman vil ikke starte. Fjern luftfilter og rene med vand. Air filter forhindrer støv og snavs i at komme ind i karburatoren, så det vil oprustning snavs inden for enheden. Filteret er placeret under hood af Yardman og på toppen af karburatoren. Skru dækslet filter for at få adgang til luftfilteret.

Brændstof

En Yardman ridning maskinen vil ikke starte, fordi brændstoffilter er tilstoppet med overskydende snavs, såsom græs eller snavs fra brændstoffet. En tilstoppet brændstoffilter forhindrer benzin fra at nå karburatoren. Følg gas linjen til karburatoren under kølerhjelmen af plæneklipperen. Lige før du kommer til karburatoren, fastspændt brændstoffilter på brændstof linje.

Ser om plæneklipperen har brændstof før du forsøger at fjerne filteret brændstof. Af brændstof fritrumsprofilet ligger på strejf af Yardman, lige under rattet. Hvis måleren ikke registrerer nogen brændstof, skru brændstof hætten og ser inde i tanken. Du skal muligvis brændstof.

Batteri

Kontroller at batteriet er korrekt opladet og installeret korrekt. Pluspolen skal knyttes til det røde kabel, og den negative terminal knyttet til det sorte kabel. Hvis batteriet fortsætter med at miste en beregning, skal du kontrollere hvis væske batteriniveauet er lavt. Den interne vandstanden skal være lige under split ringene inde i batteriet. Batteriet er under kølerhjelmen og sidder bag motoren, tæt på rattet.

Fuse

Yardman ridning plæneklipperen starter ikke, hvis det er en blæst sikring. Kig ind Yardman sikringsboksen og kontrollere sikringer for at se, hvis nogen er blæst. Check for nøgne eller klemt ledninger, som ikke kan kun forårsage ridning plæneklipperen ikke at starte, men være årsagen sikringen blæser. Find en lunte langs batterikabel og skru for at få adgang; andre sikringer kan findes under kølerhjelmen, bag motoren og tæt på batteriet. Sikringerne er gennemsigtig eller transparent: look at se, om den lille ledning inde sikringen er brændt eller brudt.

Jordledningen

Yardman ridning plæneklipperen har en sort jordledningen kører fra motoren til rammen af traktoren. Generelt knyttet til en montage bolt, kan grundstødning wire bevirke, at motoren ikke at starte, hvis det er løst eller ikke ordentligt fastgjort til rammen af traktoren. Grundstødningen ledningen er under kølerhjelmen og forbundet til batteriet.

Gashåndtag

Gashåndtag eller choker skal være i "On" holdning til Yardman at starte. Ellers motoren vil vende, men vil ikke starte. Motoren vil også ikke starte hvis du ikke sidder på ridning plæneklipper. En Sikkerhedsafbryder, placeret i bunden af sædet saenker når du sidde på plæneklipperen.

Tændrør

Spark plug wire eller bly kan vrikke løs på tændrøret. Trække i spidsen ud og skubbe den tilbage på plads for at sikre, at den er tilsluttet. Tændrøret er en wearable komponent fordi det brande regelmæssigt brændstof i motoren cylinder. Over tid, i slutningen af tændrøret begynder at smelte og forhindrer en gnist fra forekommende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com