Problemer med Autumnalis Rosea træ

April 8

Autumnalis Rosea er en sort af den grædende higan kirsebær træ, Prunus subhirtella. Det har en afrundet form, mørke grønne blade og dyb pink blomster. Ligesom andre grædende higan kirsebær er Autumnalis Rosea modtagelige for en række problemer.

Typer

Apiosporina morbosum Svampen forårsager sort knude i Autumnalis Rosea kultivarer. En række forskellige svampe forårsage meldug infektioner. Skadedyr som bladlus, spider mider og telt larver angriber træerne.

Effekter

Autumnalis Rosea træer med sort knude har unormal grønne eller sorte hævelser kaldet galls på deres filialer. Alvorlige infektioner forårsage gren dieback og træ død. Meldug er karakteriseret ved områder af hvide svampevækst på bladene. Bladlus og spider Mider suge saft fra planter, forårsage misfarvning og forvrænget vækst, mens telt larver lever af blade og skabe uskøn svømmehud reder i træer.

Kontrol

Gartnere styre sort knude infektioner i Autumnalis Rosea kultivarer ved beskæring ud galls og ødelægge syge plantemateriale. De rive og ødelægge blade inficeret med meldug og spray træer med en passende fungicid ved det første tegn på infektion. De spray træer med en lind strøm af vand til at løsne bladlus og spider mider og fremme tilstedeværelsen af aggressiv insekter, der lever af dem. Bacillus thuringiensis, en kommerciel bakteriedræbende, sickens og dræber telt larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com