Problemer med Cub Cadet LTX

June 19

Problemer med Cub Cadet LTX

Cub Cadet LTX-serien er udstyret med en 19-hestekræfter motor og 42-tommer slåning dæk. Markedsføres af Cub Cadet som nem at betjene ridning plæneklippere, linjen er grundlæggende og designet så brugere har alle kontrolelementer inden for rækkevidde. LTX-line har været kendt for at udvikle grundlæggende problemer. Mens problemer med enhver plæneklipperen kan kræve professionel reparationer, kan de fleste problemer med LTX fastsættes ved at kende almindelige problemer og de enkle fejlfindingsteknikker kræves for at løse dem.

Motor fejler for at starte

Start fejl er undertiden tilskrives brugerfejl, som er fælles i løbet af de første par timers brug. Hvis motoren ikke kan startes, Sørg for parameteren PTO på "ON". PTO løftestang, som engagerer bladet, er på toppen af traktor langs højre side. Hvis håndtaget ikke er i "ON" position, vil at motoren ikke starte. Parkeringsbremsen skal også være deprimeret før du starter.

Ru motorens ydeevne

Det er ikke usædvanligt, især da LTX bliver brudt efter et par anvendelser for sin motor til at køre en smule ru. Dette er et fælles problem ofte forårsaget af en kold motor, løse ledninger og snavs, der falder i benzintanken. Hvert emne kan fastsættes uden professionel hjælp. Skiftende gashåndtaget til chokeren position i et par sekunder giver motoren til at få en rigere brændstof/luft-blandingen, så det kører glattere. At sikre en ren gastank og tændrør med ledninger i stedet hjælper også dæmpe uregelmæssig motorydelse.

Mulching problemer

Mens Cub Cadet LTX bioklip funktion får jobbet gjort, udføre dens en-cylindret, 19-hestekræfter motor ikke altid samt større motorer i stand til at cylinder gennem tykt dække. Dette kan undgås ved rengøring dækket ofte og tage forholdsregler ved slåning og bioklip lange græs. Ved slåning din værftet på en høj-bladet indstilling før bioklip, vil du top fra græsset, så motoren arbejde frit uden at behøve at traske gennem græs for tyk til at skære.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com