Problemer med den centrale klimaanlægget i den hjem ikke blæser

October 13

Problemer med den centrale klimaanlægget i den hjem ikke blæser

Et mareridt begynder med et klimaanlæg (AC) problem under den ulidelige varme sommer. Mens nogle AC problemer med nul luftcirkulation garanterer et telefonopkald til en tekniker til reparation, er nogle spørgsmål lettet med grundlæggende fejlfinding og vedligeholdelse. Før inspicerende interne AC komponenter, skal du afbryde forbindelsen til strømkilden for din egen sikkerhed.

Filter

Hvis luft er i stand til at indtaste indtag gitter, så er enheden ude af stand til at blæse luft fra enheden. Et snavset luftfilter forhindrer strømmen af luft fra rummet i enheden. En central air conditioning system funktioner luft filtre, som kan enten være erstattet eller genbruges. Du kan åbne indtag gitter og fjern luftfilter fra dets slot og udskifte det med en ny. Før indsættelse af et nyt filter, skal du bekræfte, at luftfilter indsættes den korrekte måde. Genanvendelige filtre kan skylles med vand eller renses med en støvsuger. Før genindsætning af genanvendelige luftfilter, bekræfte at det er tørt.

Ice

Ophobning af is omkring køling komponenter i den eksterne enhed kan betyde blokering af kold luft ind i hjemmet. Isen kan bygge for en række årsager. De mest fremtrædende årsager omfatter en brudt kondensator ventilator eller kolde udeluft. Hvis luften udenfor er koldere end klimaanlægget termostaten laveste indstilling, bør drift af klimaanlægget undgås. Bør klimaanlægget systemet fryser, kan du lukke hvis off og gør det muligt at optø eller køre komponenten varmelegeme enhed til at tø systemet.

Tilbageførte Fan

Det er muligt at kondensatoren fan var monteret baglæns under installationen af den centrale klimaanlægget enhed. Hvis ventilatoren er monteret baglæns, det undlader at trække luft ind i apparatet og undlader at køle huset. Du kan fjerne de nødvendige AC paneler til at komme til fan rum. Den første ting, du kan tjekke på ventilatormotoren er en fan tilbageførsel switch. Hvis der findes en switch, vend det og teste fan. Hvis fan's retning ændres med de spejlet kontakten, er problemet løst. Hvis der ingen kontakt findes, kan du afbryde fan, vend det rundt og Monter det på ventilatormotoren.

Kuglelejer

Blæseren kan være blokeret fra blæser hvis kuglelejer er snavsede eller en forhindring, som snavs på siderne af fan boliger, forhindrer den i at dreje. Mens du kigger inde i fan rum, swing fan rundt mindst en hel omgang. Ventilatoren skal rotere frit. Bør fan strike side af fan boliger, bør blæseren er installeret forkert og fjernes og geninstalleres. Kuglelejer kan forårsage kvalt fan bevægelse og skal smøres med motorolie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com