Problemer med den keramiske fliser på trappetrin Trim

August 21

Problemer med den keramiske fliser på trappetrin Trim

Keramiske fliser kan bruges i en lang række områder, både indvendigt og udvendigt, men der er altid begrænsninger, når det kommer til en finish materiale. For eksempel, mens fliser kan bruges som et trappetrin trim, hvis installationen ikke er afsluttet efter retningslinjerne for industrien, vil du hurtigt finde dine trim stykker bryde, revner eller popping ellers undlade.

Underlag

En af de vigtigste elementer i en flise installation er typen af underlag bruges. Mens teknisk der er specielle thinsets, der tillader flise skal installeres direkte på toppen af krydsfiner, er det ikke en anbefalet metode. Dette er især tilfældet for trapper hvor der er meget mund trafik, da flisen har brug for en ordentlig substrat til at obligation med. Beton eller fiber boards er det kun intelligente valg til trapper, som de tillader mørtel en solid bond at holde flisen på plads.

Trappe bevægelse

Et stort problem med mange trapper er, at trappen er beregnet til at modtage tunge mund trafik gennem årene. Som et resultat, er der potentiale for overdreven bevægelse over tid, medmindre trappen blev bygget med tilstrækkelig støtte til flise. Afbøjning, ellers kendt som fleksibilitet, er en dårlig ting for flise, og hvis trappe rammen ikke er stabil nok til at håndtere flise, trim stykker vil poppe ud på gulvet. En god test er at placere en kop vand på trappen og gang kraftigt op og ned ad trappen, tjekker hvis vandet bæver i glas eller ligefrem hopper rundt.

Færdig kant

Ikke alle fliser kommer med en bullnose kant, som er en afrundet kant fremstillet af flise maker. Sommetider vælger mennesker at sætte en skåret kant mod ydersiden af trappe trim, tænker det vil være tilstrækkeligt i situationer hvor bullnose er ikke tilgængelig. Denne rå kant vil fange folks fødder, som de går op og ned ad trappen, i sidste ende fører til stykker, der er pried op ud af sengen af mørtel gennem fysiske virkninger gennem årene.

Fliser strimler

En tommelfingerregel, når du installerer keramiske fliser er, at du aldrig skal bruge et stykke af flise, der er mindre end 3 inches lang. Dette er normalt anvendes af visuelle årsager mere end noget andet, men det gælder også for trim stykker. Hvis du prøver og installere et stykke af trim på trapper, der er mindre end mindst 3 inches lang løber du ind i spørgsmålet om at have en stand-alone stykke, der er for lille til at effektivt håndtere vægten af løbende mund trafik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com