Problemer med dobbelt skyl toiletter

September 28

Problemer med dobbelt skyl toiletter

Dual flush toiletter er en favorit valg for folk, der ønsker eller har brug at spare på vandet, men er bekymrede over funktionaliteten af mange lav flow toiletter. Ifølge Lowes, kan dual flush toiletter reducere vandforbruget med 60 til 80 procent i forhold til ældre høj-volumen toiletter. Mens dual flush modeller kan gøre en stor forskel i forbrug af vand, de er ikke uden deres problemer. Kende de potentielle ulemper ved et dual flush toilet kan hjælpe husejere træffe de korrekte beslutninger om deres badeværelse remodel.

Tilstopning

Ifølge spørge John Eakes tilstoppe dual flush toiletter og andre flow modeller ofte, især når de er installeret på kloaksystemer, der ikke var designet til dem. Problemet er mest fælles med sifon flush toiletter installeres i badeværelser, der ikke kan se meget brug, som en gæst soveværelse. Vask-down flush toiletter kan kræver mere rengøring, men har tendens til ikke at blokere så ofte. Dual flush toiletter af alle slags fungerer godt, når de er installeret i badeværelser, der ser en masse brug som den hyppigere skylning forhindrer affaldsmateriale fra bygning i afløbsrør.

Omkostninger

Dual flush toiletter koste mere end traditionelle enkelt flush toiletter, skyldes i vid udstrækning til den lavere efterspørgsel efter denne stil. Fra 2010 og ifølge Green Home Guide starter dual flush toiletter ved omkring $175, i forhold til enkelt flush toiletter, der koster mindre end $100. Heldigvis, fabrikanten konkurrence og øget efterspørgsel efter effektive, vand-konservative toiletter langsomt bringer dual flush modeller ned tættere til prisen for mere konventionelle toiletter. Dual flush toiletter også spare vand over tid, hvilket resulterer i en lavere månedlige vandregningen. Det kan tage lidt tid for denne opsparing til at betale for den oprindelige forskel i armaturet koste skønt.

Rengøring

Ifølge Lowes, dual flush toilet modeller ofte kræver mere rengøring og er mere vanskelige at rengøre end standard enkelt skylle modeller. Disse toiletter bevarer mindre vand i skålen, hvilket kan resultere i en stigning i dirtiness. Det er også nødvendigt at sikre, at vand huller langs fælgene ikke tilstopper som dette kan mindske toilet's evne til at fungere.

VVS uforenelighed

Nyere bolig byggeri tager højde for behovene i lav-flush toiletter, men dual flush modeller er ikke altid kompatible med ældre huse bygget når high-flush toiletter var normen. Derudover kan ældre VVS har udviklet underspændinger, dips og andre problemer, der forhindrer en dual flush toilet i orden. Boligejere bekymret over foreneligheden af deres VVS bør tale med en erfaren professional før du vælger en dual flush toilet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com