Problemer med drop Edge tagdækning

July 3

Drop kant er metal flashing installeret på kanterne af tagene til at forsegle dem og forhindre vand fra at komme og forårsager rot på træ tag pyntede. Det fungerer bedst sammen med tagrender til at lede vand væk fra taget og ind i rendestenen aflades. Drop kant er ofte installeret når helvedesild eller andre tagdækning er installeret, men kan tilføjes senere eller erstattet hvis nødvendigt.

Beskadigede kant

Korrekt installeret drop kant skal vare livet af taget men det kan blive beskadiget af faldende lemmer eller andet restmateriale, der kan bøje det ud af form. Hvis helvedesild er stadig intakte og i god form, kan du fjerne drop kant ved at løfte helvedesild lidt og nysgerrige op negle med et brækjern. Installere nye drip kant med tagdækning cement på tag pyntede, medmindre du kan løfte den helvedesild nok til at drive nye negle.

Forskellige stil

Hvis drop kant er dræne vand bag tagrenden i stedet for ind i det, erstatte det med en anden stil. Grundlæggende drop kant er metal bøjet 90 grader, med en flad kant til at gå under tagdækning og en nedadgående kant over fascia eller modstående bord, med en LIP-pakke i bunden for at skubbe vandet væk. En P-stil vil fungere bedre på en eave; Dette strækker sig ud over slutningen af taget og er vendt tilbage i en P-figur, før det er bøjet ned fascia. Dette giver en ekstra tomme eller deromkring til direkte vand til en tagrende.

Pyntede og helvedesild

Check at se, om problemet er med tag pyntede eller helvedesild. Pyntede skal udvide klart for fascia uden et hul; ellers kan Drop kant vippe tilbage ned i dette hul. Helvedesild skal til lidt overlapper de pyntede. Hvis enten pyntede eller helvedesild er forkert installeret og forårsager drop kant problemer, du kan have til at fjerne dryp kant og lappe den pyntede eller helvedesild.

Korrekt Installation

Mange drop kant problemer kan undgås med korrekt installation. Installere drop kant først på eave eller bunden af en tag hældning, nedenunder tagdækning papir eller filt, så enhver vand, der kommer i ovenfor vil dræne over kantning. Sætte drop kant på rake eller skrå kant af et tag over tagdækning membran så vand drevet af regn vil dræne ned taget uden at komme under kantning.

Hjørner og toppe

Drop kant har også til at være korrekt overlappede på hjørner og tag toppe. Sørg for, at rake eller skrå kant går over den eave eller nederste kant, klar til slutningen. Negle det hjørne gennem begge strimler. Brug tin snips til at skære en øverste del så der er en nederste stykke til wrap rundt om hjørnet at forsegle hjørnet. På toppe, køre en strimmel til toppen af taget og overlappe strip på anden siden til toppen af anden skråningen. Søm gennem begge strimler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com