Problemer med Electrolux køleskab Ice Maker

September 25

Problemer med Electrolux køleskab Ice Maker

Boligejere nyde ofte bekvemmeligheden for at have en indbygget ice maker inde i deres køleskab, fordi det giver en stabil forsyning af is. En Electrolux køleskab er en potentiel mulighed, hvis du er interesseret i et køleskab med en ismaskine, fordi mærket tilbyder flere forskellige modeller at indslag apparatet. Trods mærkets solidt ry, dog kan du nogle gange oplever problemer med din ice maker, der forhindrer det i at fungere effektivt. De fleste af disse problemer kan løses uden professionel hjælp, så du kan være tilbage til at nyde frisk is uden for meget besvær.

Ice Maker fungerer ikke

Din Electrolux køleskab ice maker kan lejlighedsvis undlader at producere is. I mange tilfælde, har ice maker afbryderen simpelthen været indstillet til positionen "Off", så tænde omdirigere vil tillade apparat man laver is. Hvis producenten er tændt men stadig ikke producere is, kan vandforsyningen ikke tilsluttes korrekt i køleskabet. Se installationsvejledningen for at sikre, at vand linje er forbundet i køleskabet korrekt. Sørg for at tjekke, at dit hjems vand-slangeventilen er åben, så vandet kan flyde til ismaskinen. Desuden, hvis den kolde vandrør ventilen er blokeret eller tilstoppet, kan ice maker ikke modtage en tilstrækkelig vandforsyning. Konsultere en blikkenslager, hvis du er usikker på, hvordan at finde og fjerne tilstoppe selv. Endelig, hvis dit køleskab model er udstyret med et filtreringssystem, Sørg for at is og vand filter cartridge er fast på plads. Et tilstoppet filter kan også forhindre vand i at nå ismaskinen, så erstatter filter, hvis det er nødvendigt.

Ice Maker adskille ikke kuber

En Electrolux køleskab ice maker er designet til at producere is som separate terninger. Lejlighedsvis, men kan du finde, at isen er i stykker. Hvis isterninger ikke er brugt ofte, kan de begynde at holde sammen så de danner større chucks af is. Ryste isen bin regelmæssigt hjælper med at forhindre dette i at ske. Derudover hvis kuberne er mindre end de burde være eller hule, er de mere tilbøjelige til at holde sammen. Hule eller små isterninger er normalt et resultat af en tilstoppede is og vand filter. Udskiftning af patronen kan bidrage til at afhjælpe problemet.

Ice Maker gør hele tiden is

Mens din Electrolux køleskab ice maker skal producere en stabil forsyning af is, kan det undertiden fortsat laver is når isen bin er allerede fuld. Ismaskinen er udstyret med en sensor arm, der signalerer maker til at holde op med at producere is, når placeringen er fuld. Hvis en fødevare stifter sensor arm, vil det ikke sende meddelelsen nødvendigt at ismaskinen, når bin bliver fuld. Flytte den fejlende fødevare fra signal arm, så det ikke er holdt nede vil stoppe maker fra producerer overskydende is.

Ice har mærkelig lugt og smag

I nogle tilfælde, kan du bemærke, at din Electrolux køleskab ice maker producerer is med en mærkelig lugt og/eller smag. Normalt, er dette resultatet af kuberne absorberende smag eller dufte fra fødevarer, der er gemt i fryseren. Vær sikker på at tæt dække eventuelle fødevarer, som du planlægger at placere i køleskabet. Derudover kan forslidt is tage på en sjov smag eller lugt, så sørg for at bruge din ice levering regelmæssigt og kassere enhver is, der har været i køleskabet i mere end et par dage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com