Problemer med Electrolux lysene på elektriske Cooktops: LED lys brænde

October 2

Electrolux USA elektrisk kogeplade funktioner light - emitting diode (LED) lys for at vise kontrolelementer og indstillinger, mens apparatet er i brug, og LED-lys kan uventet opleve en udbrændthed under brug. Grundlæggende fejlfinding kan løse mindre problemer, men en faktiske udbrændthed skal udskiftes for at genoptage den apparat LED lys ydeevne. En udbrændthed er typisk på grund af en defekt elektroniske bestyrelsen ligger inde i den kogeplade Kontrolpanel, og det kræver professionel reparation at genoprette brugen af apparatet.

Home Power problemer

Et problem med den kogeplade LED lys kan være knyttet til dit hjems circuit breaker eller fuse box, hvis apparatet ikke reagerer. Kogepladen forbinder til en nærliggende stikkontakt modtager elektricitet under brug, og det bliver ubrugeligt, hvis dit hjem circuit breaker ture eller din lunte blæser på grund af en power overbelastning. Begge problemer kan fastsættes ved at vende kontakten på afbryderknappen gendanne magt eller fjerne den blæst sikringer og indsætte en ny sikring i sikringsboksen. Engang nulstille, den kogeplade LED lyser power på og gør det muligt for normal drift.

Kontrol lås

En unresponsive kogeplade, der ikke viser LED lys på kontrolpanelet kan indstilles til funktionen lås. Funktionen lås begrænser brugere fra at dreje og ved hjælp af kogepladen, indtil apparatet er manuelt ulåst. Funktionen låsen kan aktiveres eller deaktiveres ved at holde "Lås" på betjeningspanelet i fem sekunder, indtil en lyd udsender fra apparatet. Når låst op, skal du trykke på "Power" til at tænde for kogepladen og begynde brugen af de overflade elementer.

Ledninger spørgsmål

En løs eller beskadiget ledning inde den vigtigste kontrol af kontrolpanelet forhindrer den kogeplade LED display i at fungere ordentligt og kræver en udskiftning af elektroniske brættet for at løse problemet. Manuel udskiftning anbefales ikke, da dette kan ugyldiggøre din garanti i tilfælde af permanent skade på apparatet. Opsætning af en service aftale med en autoriseret Electrolux tekniker er forpligtet til at reparere apparatet og fastholde gyldigheden af din garanti.

Avanceret fejlfinding

Professionel kundesupport er tilgængelig for din Electrolux kogeplade ved at ringe til (877) 435-3287 i USA eller (800) 265-8352 i Canada. Købsbevis kræves for bistand i form af din kogeplade modtagelse eller registreringsnummer. Tilgængeligheden af kundeservice afhænger af datoen for din garanti, som er så op, når du kontakter Electrolux. Hvis det er gyldigt, planlægges en service aftale til in-home appliance reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com