Problemer med en gennemsigtig pejsen spjældet

September 5

En pejs spjæld serverer en afgørende rolle i dit hjems energieffektivitet da det holder den varme luft fra pejsen inde, så du ikke spilder hundredvis af dollars af tabt energi, der slipper ud gennem skorstenen. Pejsen spjældet lukkes ud adgang til luften udenfor. Flere pejs dæmpere er til rådighed, herunder gennemsigtig versioner. Dog kan pejs spjæld forårsage nogle uforudsete problemer du bør være klar over, inden du installerer det i din pejs system.

Generelle oplysninger

Pejs spjæld er generelt nær bunden af skorstenen. En pejs dæmper fungerer som en luft-flow ventil. Det er lukket, når pejsen ikke er i brug, således at den varme luft i rummet ikke undslippe gennem skorstenen. Det er åbent, når ilden Ulmer, så luften kan lufte gennem skorstenen. Pejs spjæld skal åbne 90 procent af størrelsen af flue. Se-through pejs spjæld kan du tydeligt se når en obstruktion blokerer luftstrømmen gennem skorstenen. De har dog flere ulemper, herunder deres evne til at nemt åbne og lukke, deres udseende og deres tendens til at fordreje.

Åbne og lukke

Nogle se-through pejs dæmpere operere på et spor. Dette spor kan nemt blive beskadiget, falde af sporet eller få brudt, gør din se-through pejsen spjældet ubrugeligt. Sod eller andet snavs kan også bunke i nærheden af håndtaget, at spjældet umuligt at åbne. Rense området dæmper med en sod børste, hvis dette sker.

Vridning

Se-through pejs dæmpere er generelt konstrueret af en klar plast materiale. Hvis brand i din pejs bliver for varmt, kan dette føre til vridning i din se-through pejsen spjældet. Denne vridning kan forhindre spjældet i at lukke ordentligt og kan også forårsage huller til form i spjældet, der tillader luft at undslippe og gøre dit hjem mindre energi-effektive.

Udseende

Pejs spjæld skal installeres mindst 8 inches over pejsen åbning. Afhængigt af størrelsen af din pejs spjæld, kan det være synlig fra bestemte steder i dit værelse. Den klare aspekt af spjældet kan skabe et look, der ikke er visuelt attraktiv. Sod og skorsten snavs kan ophobes på Se-through skorsten spjæld, skiftende klar arten af spjældet til en attraktiv brun eller sort farve. Derudover kan spjældet være mere mærkbar end en dæmper, det er samme farve som pejsen eller surround.

Utæt

Pejs spjæld kan lække på grund af installationen eller generelle konstruktion. Se-through pejs dæmpere, der lækker kan lade kold luft kolde måneder, på en lignende måde som en pejs med ingen spjæld. Installere weatherstripping omkring spjæld til at forsegle spjældet og undgå unødvendige luft lækager.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com