Problemer med en mikrobølgeovn pladespiller, der ikke vil tænde

July 23

Problemer med en mikrobølgeovn pladespiller, der ikke vil tænde

Din mikroovn kokke korrekt, men det gør ikke vende din mad rundt på den interne karrusel. Flere potentielle problemer kan forårsage dette scenario. Hvis du har adgang til manualen for din specifikke mikrobølgeovn model, kan den fejlfindingsvejledning behandle spørgsmål specifikt relateret til din model. I de fleste tilfælde, dog, forårsager en af flere ledende spørgsmål mikrobølgeovn pladespillere at stoppe spinning.

Clean og justere

Din mikroovn pladespiller kan ikke tænde på grund af en simpel mekanisk problem: det kan blive kage med snavs og holder fast ved, eller det har simpelthen gled ud sin guide. Til at dække begge scenarier, fjerne og vaske glaselement af pladespilleren, at fjerne eventuelle madrester eller snavs. Gør det samme for vejledningen, den brik, der hviler under glaspladen og overfører den cirkulære bevægelse fra pladespilleren motor til pladen. Fjerne enhver snavs fra sarte rullerne i slutningen af hver af de guide spindler. Efter grundigt rengøring og tørring alle elementer, omhyggeligt returnere delene til deres rette positioner. Sæt turntable guide på plads, lytte til nogen klik, der kan betyde en god pasform. Når du har sagte men fast sætte alt på plads, teste mikrobølgeovnen for at se, om pladespilleren kører.

Motor fejl

Hvis rengøring og omlægningen pladespiller elementer ikke løser dit problem, er din pladespiller motor sandsynligvis brudt. Afbryde en af motorens ledninger, og brug et ohmmeter eller kontinuitet tester til at kontrollere, om det bærer en afgift. Hvis ikke, du kan normalt finde erstatning motor dele for større brand mikrobølger. Hvis motoren, selv synes at være i orden nobel, inspicere ledninger omkring det; Hvis der er skader der vil ikke erstatter motoren sig selv afhjælpe situationen.

Løs eller brækkede sikkerhedsseler

Hvis din mikrobølgeovn har et bælte-lignende forbindelse mellem motor og pladespiller boliger, kan mikroovnen har en alt for løs eller brudt bælte. Hvis du opdager, at selen er brudt, skal du erstatte den. Hvis selen er intakt, se, at det også er temmelig plastisk, stretching med omkring 25 procent. Hvis det strækker for langt eller ikke langt nok, kan elementet slidte eller overdrevent tørret op. Også, efter stretching, selen skal vende tilbage til sin oprindelige længde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com