Problemer med en Popcorn loft

June 9

Popcorn lofter, kendt for deres ru, ujævn tekstur, der bruges af boligejere på grund af deres rimelige omkostninger og støj reduktion evner. Popcorn tekstur er enten sprøjtes eller malet på et eksisterende loft, hvilket gør installationen let så godt. Fordi uslebne teksturen skjuler fejlene, er popcorn lofter ofte bruges til at opdatere udseendet af ældre huse. Men hvis du overvejer at installere en popcorn loft eller beslutte, om at holde en eksisterende én, tage flere problemer med popcorn tekstur før du foretager din beslutning til efterretning.

Asbest

En af de mest alvorlige problemer med popcorn lofter er at mange, der var installeret før 1977 indeholder asbest, ifølge Do It Yourself, en hjem forbedring hjemmeside. Asbest er et giftig mineral fiber, som er knyttet til lungekræft, asbestose, Mesotheliom og andre pulmonal betingelser, ifølge US Environmental Protection Agency. Dets anvendelse i byggematerialer er da forbudt i USA Hvis din popcorn loft har asbest, fjerne det så hurtigt som muligt for at undgå potentielle sundhedsrisici. Forsøg ikke at fjerne dig selv; kalde en professionel.

Vanskeligt at maling

Et praktisk problem med popcorn lofter er, at de har en meget tung tekstur, som gør dem vanskelige at male. Dette er et spørgsmål, hvis du ønsker at indrette et værelse med popcorn loft i fremtiden.

Vanskeligt at reparation

Hvis din popcorn loft lider utætheder eller andre skader, er det vanskeligt at reparere på grund af tekstur. Nogle produkter er designet specielt til reparation af disse lofter, men i de fleste tilfælde skal du erstatte hele loftet.

Vanskeligt at rengøre

På grund af den ru, ujævn tekstur er popcorn lofter vanskelige at rengøre. Støv og spindelvæv bosætte sig ofte i fordybningerne, og det er svært at fjerne dem. Popcorn lofter er udsat for pletter så godt, fordi væske kan bosætte sig i sprækker i loftets tekstur. Det faktum, at de bevarer en stor del af støv og snavs gør dem en især fattige loft mulighed for boliger med allergi eller astma lider.

Faldende partikler

Det er ikke ualmindeligt for partikler fra popcorn loft ru tekstur til at falde i løbet af livet af det loft, som ikke kun har potentiale til at forårsage en rod, men også kan forværre allergier, astma og andre luftvejssygdomme hos nogle personer.

Vanskeligt at Fjern

Når de er installeret, er popcorn lofter vanskelige at fjerne. Processen er meget kedelig og gang forbruger, så enkeltpersoner skal sørge for at de nyde udseendet af denne type af tekstureret loft før du installerer den. Når du fjerner det, først har loftet testet for at sikre, at det ikke indeholder asbest. En professionel skal fjerne en popcorn loft med asbest eller gendanne det med nye gipsvæg. Hvis din popcorn loft er asbest fri, fjerne alle møbler i stuen eller dække det med plastfolie. Bære beskyttelsesbriller, en ansigtsmaske og lange ærmer kan beskytte dig fra irritation. Fugte loftet med vand så det bliver blødt og nemmere at skrabe ned. En tape kniv fungerer bedst til at fjerne en popcorn loft. Arbejde i små sektioner, indtil alle tekstur er fjernet. I de fleste tilfælde er loftet under popcorn i rå form. Det er ofte nødvendigt at spackle nogle områder før malerarbejde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com